MINA 10 FAVORITRESMÅL

Nu har ni fått mina 10 bästa resmål så här kommer en liten sammanfattning på alla utifall någon skulle ha missat något. Jag är så himla lycklig över att jag har fått uppleva så många fantastiska platser över hela världen och att jag snart ska få upptäcka en helt ny världsdel, Australien! Resa är verkligen det bästa jag vet och det kommer nog alltid ligga väldigt högt upp på min prioriteringslista. Hur som haver, här kommet alla resmålstips igen:

Now I’ve published my 10 best travel destinations so here’s a little summary if someone missed something. I am so happy that I’ve had the opportunity to visit so many amazing places all over the world and that I will soon get to discover a whole new continent, Australia! Travel really is the best I know, and it will probably always be very high on my priority list. Anyway, here are all the destinations again:

IMG_9182(2)

The Amalfi CoastRead about it here

IMG_28022

MenorcaRead about it here

IMG_94802

ScotlandRead about it here

santorini

SantoriniRead about it here

london

LondonRead about it here

siquijor

SiquijorRead about it here

chantilly

ChantillyRead about it here

singapore

SingaporeRead about it here

IMG_46312

BoracayRead about it here

los-angeles

Los AngelesRead about it here

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!