MINA 10 FAVORITRESEMÅL: LONDON

london .

About London

Ja London är ju kanske inte ett hemligt tips precis men min kärlek till London är ju oändlig så att inte ta med det på listan skulle vara omöljligt. Så istället för att bara tipsa om London så får jag istället tipsa om MITT London. När jag åker till London lägger jag alltid på en extra dag på en klassisk weekend, oftast onsdag-söndag för att man ska hinna uppleva mer av vad London har att erbjuda. Många åker dit och hänger på Oxford Street i 3 dagar och sedan åker hem men det finns så himla mycket mer att se. Därför brukar jag alltid spendera första dagen på Oxford och tokshoppa så att jag får de ur systemet och sedan beror det lite på var jag känner för men det brukar bli en dag i Notting Hill, minst en halvdag i Hyde Park, en riktigt lång Afternoon Tea någonstans, kanske en dagstur till staden Kingston eller liknande. London har så mycket mer än shopping!

Well, London might not be a secret tip exactly, but my love for London is endless so to not include it on the list would be impossible. So instead of just telling about London, I’m going to tell you about MY London. When I go to London I always put on an extra day on a classic weekend, usually Wednesday through Sunday to get time to experience more of what London has to offer. Many go there and hang out on Oxford Street for 3 days and then go home but there’s so much more to see. Therefore, I always spend the first day at Oxford, shopping like a crazy person, so that I get most of it out of my system and then I do what I feel like, but it tends to be a day in Notting Hill, at least half a day in Hyde Park, a really long Afternoon Tea somewhere, maybe a day trip to the city of Kingston. London has so much more to offer than shopping!

london1

Where to stay

Vi bor alltid på Commodore Hotel vilket är ett supermysigt hotell med ett bra läge för helt okej pris. London har ju extremt höga hotellpriser så oftast när man tänker att man lägger lite extra på boende för att bo fint så hamnar man ändå på något tråkigt, halvskabbigt ställe men detta ställe är riktigt frächt och sådär engelskt mysigt. Det ligger precis vid Hyde Park så man kan gå dit, till Oxford till Notting Hill, till Westfield och en massa andra ställen.

We always stay at the Commodore Hotel, which is a super cozy hotel with a good location for a okay price. London has extremely high prices on hotels so often when you think that you put a little extra on accommodation to get a nice room you end up in a bad hotel anyways but this place is really fresch and cozy in that English kind of way. It is located just off Hyde Park so you can walk there, to Oxford, Notting Hill, Westfield and a lot of other places.

Places to visit

Jag har en lång lista på favoritshopping, restauranger, grejer att göra och liknande i London. Ni hittar allt samlat i min Londonguide här.

I have a long list of favorite shopping, dining, things to do, and other places in London. You will find everything in my London guide here.

london3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!