2016, HERE WE GO!

inspo1 inspo2

Tänk att det är sista dagen på året idag, imorgon börjar vi på ett nytt kapitel med nya tag och ny energi! Under 2015 har jag hunnit bo i 3 olika länder, göra klart min utbildning, gjort ett 3 månaders internship inom mitt drömyrke och så mycket mer! Jag har nog aldrig haft så lite planer för ett år som jag har nu, jag vet ingenting om 2016 förutom att jag åker tillbaka till Perth på måndag och sedan får vi se. Kontrollfreaks-Fanny har ju tidigare tyckt att detta har varit lite jobbigt men nu när jag väl står här känner jag mig ganska fri i att jag kan göra lite vad jag vill. Det lämnar ju plats åt mer möjligheter! Jag brukar aldrig skriva nyårslöften, det känns så jobbigt och väldigt omotiverande att liksom bara lova saker sådär. Istället sätter jag mål för det kommande året, mål känns mycket roligare att jobba mot än löften och får en positivare klang.

 

Såhär såg mina mål för 2015 ut (läs hela inlägget här):

1. Ge allt och klara utbildningen galant. 

Jag klarade utbildningen på den tid jag hade satt ut för mig själv med ett score på 97% (Ett B+ och resten A). Tänk att jag nu är en certifierad wedding planner, stylist och designer! Jag är verkligen stolt över att jag klarade det här på det sättet som jag gjorde. 

2. Börja träna regelbundet, jag tror (och hoppas) att jag kommer vara så mycket mer motiverad i Australien. √

Detta målet klarade jag delvis! Första halvan av året var jag superduktig och gymmade 3 gånger i veckan och tog mig ut på PW’s regelbundet men sedan när vi kom hem från Sverige efter sommaren och jag senare åkte till New York så fanns helt enkelt inte tiden eller motivationen längre. 

3. Prova på många nya lunch och middagsrecept så att jag kan hitta nya favoriter. Jag måste ju leka runt lite när jag har ett annat utbud av råvaror i Australien också! √

Detta gjorde jag mycket och det var så kul! Hittade många nya favoritrecept och jag ska absolut fortsätta exprimentera under 2016. 

4. Släppa pressen kring bloggen. Det senaste året har det helt enkelt varit för mycket och jag har lagt varenda ledig sekund på den och därav valt bort andra roliga saker då jag känt att jag inte haft tid. Så i år vill jag få en mer avslappnad relation till bloggen och hitta tillbaka till då jag tyckte det var det roligaste som fanns! √√

Detta ger jag mig själv två bockar (eller roten ur, haha) för jag verkligen gjorde detta. Jag har haft en mycket mer avslappnad inställning till bloggen vilket gjort att jag tyvärr tappat en del av er men jag har mått så mycket bättre och knappt känt mig pressad av bloggen en enda gång under 2015 utan bara tyckt att det har varit kul. Det trodde jag knappt var möjligt när jag skrev det här målet!

5. Bli bättre på att svara på sms (haha). —

Hahaha mja, kan inte påstå att jag gjort några större framsteg här! Still working on it… haha. 

 

Mina mål för 2016:

1. Ta fler möjligheter och chanser och gå utanför min bekvämlighetszon mer!

2. Skriva 10 inlägg i veckan istället för 7 som jag gjort i år. Detta beror såklart helt på vad som händer i år, vad jag får för jobb osv men jag skulle gärna ge er 3 extra inlägg per vecka under 2016!

3. Sluta älta saker som har hänt (vilket jag är väldigt duktig på) och börja tänka framåt istället. ”Du är inte dina misstag”!

4. Köra mer bil! Vi har ju till och med köpt en bil i Australien men jag har hittills bara suttit i passagerarsätet tack vare att jag är lite smårädd för vänstertrafiken. I år vill jag i alla fall försöka!

5. Sist men inte minst, välja roligt före ansvarsfullt i år! Jag har alltid känt att jag måste göra något vettigt, något som ser bra ut på CV’t och något som tar mig närmare mina 10-årsmål men i år, bara ett år, vill jag släppa det, pausa planeringen för framtiden lite och bara välja det som känns kul just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Låter som grymma mål, Fanny! Gott nytt år! 🙂

  Moa | hobbyfotograf 2016-01-01 14:56:19 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • Gott nytt år Fanny! Tack för en fantastisk blogg, du inspirerar och jag ser fram emot dom där 3 extra inläggen i veckan 😉 låter sunt med mål istället för löften – det ska jag ta efter! Kram på dig och hoppas du får en fantastisk kväll!

  therese 2015-12-31 19:25:54
  Svara
 • Bra mål!
  Gott nytt år!:)

  Carro 2015-12-31 16:25:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!