2015 IS COMING – PLANS & GOALS

2015-12015-22015-3 2015-4 2015-5

2015 Moodboard

Sista dagen på året, det är alltid lite häftigt tycker jag. Jag älskar nystarter med nya mål och ny energi. Idag är en mellandag för mig, jag jobbade min sista dag på Blomsterriket igår och i morgon börjar jag officiellt plugga till bröllops koordinator, stylist och designer, men idag ska jag bara vara. Snart ska jag åka iväg till Göteborg där jag äntligen ska få träffa min fina älskling efter 9 dagar ifrån varann (känns som en evighet när man bor ihop) och ikväll ska vi ha nyårsmiddag för lite vänner. Perfekt nyårsfirande för mig som inte gillar de där röjarfesterna…. haha. Jag tror verkligen att 2015 blir mitt år! 2014 har känts lite som ett väntrum och på något sätt har jag inte riktigt varit mig själv. Jag har inte riktigt känt att jag har gjort vad jag verkligen vill göra och aldrig känt mig helt nöjd förutom då jag äntligen kom på vad jag ville göra och sedan dess har jag sett fram emot det. Så i år ska jag plugga, flytta till Australien, skaffa mig ett kul extrajobb, blogga med nya, roliga förutsättningar och helt enkelt starta ett helt nytt liv och en ny vardag. Kan knappt bärga mig!

Jag brukar aldrig skriva nyårslöften, det känns så jobbigt och väldigt omotiverande att liksom bara lova saker sådär. Istället sätter jag mål för det kommande året, mål känns mycket roligare att jobba mot än löften och får en positivare klang. Jag tänkte dela med mig av några av mina nyårsmål: 1. Ge allt och klara utbildningen galant. 2. Börja träna regelbundet, jag tror (och hoppas) att jag kommer vara så mycket motiverad i Australien. 3. Prova på många nya lunch och middagsrecept så att jag kan hitta nya favoriter. Jag måste ju leka runt lite när jag har ett annat utbud av råvaror i Australien också! 4. Släppa pressen kring bloggen. Det senaste året har det helt enkelt varit för mycket och jag har lagt varenda ledig sekund på den och därav valt bort andra roliga saker då jag känt att jag inte haft tid. Så i år vill jag få en mer avslappnad relation till bloggen och hitta tillbaka till då jag tyckte det var det roligaste som fanns. Mer om det senare! 5. Bli bättre på att svara på sms (haha). Har ni några nyårsmål ni vill dela med er av? (:

Last day of the year, it’s kind of a great feeling, don’t you think? I love new starts with we goals and new energy. Today is a ”in between day” for me because I worked my last day in the flowershop yesterday and tomorrow I’m officially studying Wedding planning, styling and design but for today, I’ll just be me. Soon I’ll leave for Gothenburg were I’ll finally be back together with my boyfriend after 9 days apart (feels like forever when you live together). We will have a New Year’s dinner for a few friends tonight. The perfect evening for me cause I never liked those crazy parties when everyone gets too drunk and falls asleep before midnight, hahah. I really think 2015 will be my year! 2014 has felt a bit like a waiting room and in some ways I haven’t been myself. I haven’t been happy with what I have been doing and I haven’t been really happy except for when I finally decided on what to do with my life and since then I’ve just been waiting for this day. New year, new start. So this year I’m going to be a student, move to a new country, get a fun extra job, blog with new, fun conditions and start a whole new everyday life. I really can’t wait!

I never write New Year’s resolutions, it feels kind of unmotivated to promise things just like that, instead I write New Year’s goals. Goals are more fun and positive than promises. So, I thought I’d share some of mine: 1. Give everything I have and complete the course with perfect grades. 2. Start exercising regularly, I think (and hope) that I will be much more motivated in Australia. 3. Try a lot of new lunch and dinner recipes to find some new favorites. 4. Let go of all the pressure around the blog. This past year it has just been too much and I’ve spent every free second on it which means I’ve said no to a lot of fun things just because I felt I didn’t have the time. So this year I want a more relaxed thinking around the blog and get back to when I really, really loved it. More about that later! 5. Be better at responding to texts (haha). Do you have any New Year’s goals that you would like to share with me? (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • åh vilken kul utbildning! kan du snälla berätta mer om den? Blev så intresserad!

  Elin 2015-01-05 19:22:08
  Svara
 • Har följt din blogg länge nu, och är förälskad i dina bilder och hur du skriver. Men måste fråga vad det är för utbildning, var man läser den och hur? Måste har missat detta, men är mycket nyfiken. Är det en distanskurs, eller en vanlig utbildning? Vad man gör och hur allt ser ut. Ytterst tacksam för svar. Kram

  Amanda 2015-01-02 22:26:04
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!

   Vad glad jag blir att du gillar bloggen 🙂 Utbildningen heter ”Wedding Planning, Design & Styling” och är en distanskurs från en skola i England. Jag ska skriva ett ordentligt inlägg om den snart när jag kommit en bit in i kursen och kan svara bättre på alla frågor 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-01-07 10:15:17
   Svara
 • Gott nytt år Fanny!! Ska bli så kul att följa erat äventyr i Australien! Lycka till med utbildningen! 🙂

  Sara 2015-01-02 16:33:44
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Gott nytt år själv och tack!

   Vad kul att du vill ”hänga med” här via bloggen 🙂

   Fanny Staaf 2015-01-07 10:15:45
   Svara
 • Det låter som jättebra mål! 🙂 Det ska bli så himla spännande att få följa dig och ert nya liv i Australien! Tack för detta bloggår, ser fram emot ett till 🙂 Gott nytt år!!

  Elinor 2015-01-01 18:07:40
  Svara
  • Svar på Elinors kommentar.

   Vad kul att du vill ”hänga med” via bloggen! 🙂

   Tusen tack själv för att du har hängt med hela året, nu kör vi nästa!

   Gott nytt år och stor kram

   Fanny Staaf 2015-01-02 10:42:02
   Svara
 • Så bra mål! Ett av mina mål/löften är att lägga mer tid på mig själv. Jag har lätt för att fokusera mer på andra än på mig själv. Måste också säga att moodboarden var väldigt inspirerande 🙂 Gott nytt år 🙂

  Linnea 2014-12-31 10:35:49 http://neeiis.blogg.se
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vad kul att du gillade moodboarden!

   Jag tycker att ditt löfte låter himla bra, tror jag skiver upp det på min lista också! Det är ju trots allt en själv som är viktigast för att man ska kunna klara allt runt omkring 🙂

   Kram och gott nytt år!

   Fanny Staaf 2015-01-02 10:44:37
   Svara
 • Grymma mål! Jag tror du kommer fixa den utbildningen galant, tror verkligen det är ett yrke som kan va skitroligt också!! Tack för ett fantastiskt år, ännu ett år jag fått följa din blogg som är den bästa bloggen! Gott nytt år Fanny! 😀

  Maja 2014-12-31 10:26:31
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Gud vad glad jag blir av din kommentar, tusen, tusen tack!

   Stor kram och gott nytt år 😀

   Fanny Staaf 2015-01-02 10:45:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!