ROUND 5!

.
Jag har gjort detta fyra gånger förut och då har det varit väldigt uppskattat av er! Tipsa mig om lite mindre bloggar som ni tycker förtjänar mer uppmärksamhet så kommer jag välja ut 10 stycken som jag gillar bäst och lägga upp dem i ett inlägg med lite bilder och länkar. Här kan ni se de jag valde ut förra omgången. Det kan vara din egen blogg, en väns eller en blogg du själv läser som du gillar. De bloggarna som blir utvalda får chansen till lite fler läsare och ni andra får en massa nya, grymma bloggar att läsa! Win win!

I have done this four times before and it has been very appreciated by you so I thought that we’ll do it again! Tell me about some smaller blogs that deserve more attention and I will pick out 10 blogs that I like the best and post them with some pictures and links. Here are the ones I picked the last time. It can be your own blog, a friends or a blog you are reading that you like. The bloggers who are chosen get more readers and the rest of you get a bunch of brand new, awesome blogs to read! Win win! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
58kommentarer
  • Nouw.com/lamans
    Läman Arzulayeva, 20 år gammal som numera är bosatt i Malmö. Bloggar om mitt stora intresse för mode, läs om de senaste modetrenderna, se snygga outfits, bli inspirerad och se en glimt av min vardag.

    Läman 2015-05-29 22:05:44 http://nouw.com/lamans
    Svara
  • http://nouw.com/aliciasiverman tycker jag är värd att läsa/kolla på!

    Agnes 2015-05-22 16:31:38
    Svara
  • Vi är två tvillingtjejer på 16, snart 17 år som driver en blogg tillsammans. Vi delar med oss av vårt liv, vi älskar mode och att resa! Utöver en hel del resor och dagens-outfitbilder så skriver vi om personliga åsikter, kärlek, tips på en rad olika saker, mat, träning och mycket mer. Vi älskar att fotografera, och vi tycker det är så viktigt med fina bilder och ett bra språk i en blogg. Därav älskar vi din blogg och alla dina fantastiskt fina bilder!
    wlaukkanens.se

    Vendela & Vanessa, tvillingbloggen 2015-05-22 09:54:03 http://www.wlaukkanens.se
    Svara
  • Min blogg handlar om mode, lifestyle, kreativa bak-matbilder/recept, bjuder mycket på själv och många jobbiga tränigspass och motivation! www.byemma.se 🙂

    Emma 2015-05-21 11:50:13 http://www.byemma.se
    Svara
  • Hej Fanny!
    sagaisabel.devote.se var nyligen devotes bloggtips och om du går in och kikar kommer du förstå varför! Hennes blogg är en riktig glädjespridare; massor av fina bilder och reseinspiration från bland annat Paris, Milano och Berlin. Saga är dessutom otroligt konstnärlig, du måste se hennes tavlor! Tycker verkligen att hennes blogg förtjänar mer uppmärksamhet.

    Agnes 2015-05-20 20:16:01
    Svara
  • Min blogg är mer som en dagbok (med massa bilder) som jag delar av mig av. Förutom min vardag skriver jag om minnen, tips, drömmar osv. Jag bloggar mycket för att kunna se tillbaka på mitt tonårsliv när jag blir äldre och se vad jag gjorde och gillade då liksom. Älskar verkligen att blogga, mina få men återkommande läsare gör verkligen att jag fortsätter inlägg efter inlägg!

    ida 2015-05-20 19:56:36 http://idajohnren.for.me
    Svara
  • Hej Fanny! Tycker så himla mycket om din blogg 🙂 Alltid härlig inspiration från dig!

    Jag vill också tipsa om min egna blogg: SagaIsabel.devote.se
    Där kan man läsa om mina resor, mina illustrationer och annat roligt som händer i vardagen. Kika in vetja!

    Saga 2015-05-20 19:24:18 http://sagaisabel.devote.se
    Svara
  • Hej! Tänkte länka min blogg här även om jag för stunden inte har en systemkamera så har inte bloggat på en tid ordentligt.. men får systemkamera nu på fredag så då kommer jag börja ordentligt igen så du får gärna kolla in den :)!

    Anna 2015-05-20 17:25:43 http://nouw.com/annasalminen
    Svara
  • Tipsar om min egna blogg! Kram 🙂

    emelie andersson 2015-05-20 16:12:18 http://www.eemeliieandersson.devote.se
    Svara
  • jag vill tipsa om min egna blogg som jag länkat! Tycker detta med att blogga är så otroligt roligt att få inspirera och samtidigt bli inspirerad utav sina läsare. Nu är jag dessutom med i Modettes webb-tv satsning IT GIRLS som känns så kul 😀 min blogg är en vardags-mode-foto blogg skulle jag säga 🙂 och jag måste bara säga, du och din blogg är så himla fin!

    Nicolina 2015-05-19 23:39:56 http://itgirls.se/nicolina
    Svara
  • Har det perfekta förslaget!
    Www.emmagustin.devote.se

    Riktigt fräsch och inspirerande träning- varvat med matinlägg. Bra bilder och snygga inlägg, märks att hon lägger ner tid på sin blogg. Därför bör denna tjej få uppmärksammas!

    Linnea Lakey 2015-05-19 07:20:29
    Svara
  • Det vore jättesnällt om du kikade in på min blogg och kollade, KRAM!

    Daniela 2015-05-19 06:58:44 http://danielakindstrand.se
    Svara
  • Jag vill jätte gärna tipsa om min egen blogg! Theresehansen.myshowroom.se. I min blogg får man ta del av min vardag och mitt enorma intresse för mode! Delar med mig av de senaste trenderna, outfits, nytt i modevärlden, hur man snor kändisars outfits och mycket mer! Bjuder även på endel recept och tips inom skönhet och hudvård. Jobbar väldigt hårt med min blogg och är väldigt noga med bilder osv. Hoppas du gillar den 😀

    Therese 2015-05-19 00:08:41 http://theresehansen.myshowroom.se
    Svara
  • Även jag, som så många andra med en blogg, vill såklart tipsa om min! Där hamnar vardagsbilder blandat med DIY, recept, boktips och ett nytt projekt varje månad eftersom jag är en av värdarna i projektet Monthly Makers, tillsammans med 11 andra bloggare. Min blogg finns på herbariumet.blogg.se.
    Förutom min egen blogg vill jag tipsa om två andra, som jag uppskattar väldigt mycket. Den första är Sofiamilk, en relativt ny blogg som verkligen förtjänar uppmärksamhet. Hon blandar smink och sminktips med DIY och odling, och tar otroligt bra bilder! Finns på sofiamilk.se. Dessutom Stina på Tillvaron (tillvaron.se/stina/), som blandar loppistips, DIY och vardag med massor av andra fina grejer!
    Ser fram emot att se de utvalda bloggarna när inlägget kommer!

    Beatrice 2015-05-18 23:10:32 http://herbariumet.blogg.se
    Svara
  • jag vill tipsa om mina två bloggar, trots att den ena bara är påbörjad hittills!

    http://lyngmo.for.me http://nouw.com/lyngmo

    Julia 2015-05-18 20:10:03 http://lyngmo.for.me
    Svara
  • Precis som alla andra med egen blogg tar jag chansen och skriver min egna blogg som heter nouw.com/juliagerser. I min blogg får man ta del av min vardag som består av en hel del skolsnack just nu (tyvärr), träning och vänner/familj. Jag skriver även mycket om mode, bland annat klipper jag ihop outfits och tipsar om mina favoritplagg. Drömmar, mat och annat smått och gott får man även ta del av. Lite av en livsstilsblogg med andra ord, men med stort intresse för mode. Försöker så gott jag kan med bra bilder och välskrivna inlägg, ska snart införskaffa mig ett bättre objektiv och då blir det förhoppningsvis ännu bättre. Kram.

    Julia Gersér 2015-05-18 14:29:58
    Svara
  • Min är liten men mysig livsstilsblogg med mycket bilder på mat/blommor ☺️

    Camilla 2015-05-18 12:51:42
    Svara
  • Åh vad kul! Inte helt förvånande vill jag tipsa om min egen blogg! Skriver om det mesta som rör mina intressen och aktuella saker 🙂 Just nu blir det mycket inredning (på studentbudget, ajajaj) för snart flyttar jag ihop med min kille. Annars älskar jag mode, skönhet och foto, och har ett starkt intresse för träning. Som många andra helt enkelt! Ofta känner jag dock att mycket i bloggvärlden kan bli lite hetsigt, man MÅSTE ha en fulländad garderob och man måste träna på ett visst sätt för att uppnå resultat. Jag försöker mer okomplicerat om de båda, och hoppas kunna inspirera till liiiite mindre press iaf. lunsi.devote.se heter den!

    Linn 2015-05-18 11:54:26 http://lunsi.devote.se
    Svara
  • Hej! Min man och jag har en blogg, men mer foto, teckning osv. Vet inte om du gillar det, men du kan ju alltid ta en titt 🙂 däremot är den på engelska och franska..

    jenny-and-david.com

    Jenny 2015-05-18 11:32:12
    Svara
  • Fashion/Lifestyle blog: mareeware.blogspot.com

    Mauri 2015-05-18 03:41:53
    Svara
  • ÅH! kul grej! Vore ju askalas om du ville tipsa om min väldigt vardagliga blogg, MEN även väldigt öppna och ärliga blogg som vågar skriva om sånt man inte får säga 😀 kram!

    ISA 2015-05-17 23:32:46 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Tar chansen och tipsar om min egna blogg www.nouw.com/eln och på den får man läsa om min vardag som består utav vänner, träning och en massa mode. Mode är något jag tycker är väldigt roligt så det blir en hel del outfitsbilder. Jag vill även inspirera med min blogg och jag vill få läsarna att bli inspirerade till livet. Jag skriver även om ett känsligare ämne, ätstörningar, då jag länge varit sjuk i anorexi men är nu bättre och detta får man ibland ta del av i mina inlägg i form av peppning till andra som lider av liknande problem. Min blogg är en glad plats samtidigt som jag visar att det är okej att inte leva på rosa moln. Fotografi är förresten även ett av mina största intressen och eftersom jag är en liten perfektionist så vill jag ha kvalite på både bilder och inlägg. Nu håller jag tummarna 🙂
    kram

    elin 2015-05-17 23:05:27 http://www.nouw.com/eln
    Svara
  • Jag har precis hittat CHOICEBYANNA.SE som jag gillar såå mycket. Fina bilder med bra kvalitet och hon verkar leva ett härligt och intressant liv.

    Stina G 2015-05-17 22:47:29
    Svara
  • Jag tipsar om tre bloggar som är väldigt olika och väldigt fina på sitt sätt.
    jenniferstroud.blogg.se
    highlysensitivepersons.blogg.se
    midnattsgatan.blogspot.se
    Hoppas att du gillar någon av dem!

    JoannaEmelia 2015-05-17 22:03:22 http://joannaemelia.blogg.se
    Svara
  • Skulle vilja tipsa om min blogg som är en blandning mellan mode – vardag – smink – träning, en livstilsblogg helt enkelt! 😀

    Ebba Brobeck 2015-05-17 21:49:28 http://ebbabrobeck.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om min egna blogg eftersom det skulle vara roligt om fler kikade in och uppmärksammade den. Jag skriver lite om allt möjligt b.la. mode, träning, musik, min vardag och mycket shopping. Kram

    Anna 2015-05-17 21:21:38 http://annaaltberg.se
    Svara
  • Även jag skulle vilja tipsa om min egna blogg, vore kul om den fick lite mer ögon på sig så du får gärna gå in på den och se om det är något du vill tipsa dina läsare om! Kram

    Klara 2015-05-17 20:40:48 http://nouw.com/kalstrom
    Svara
  • Skriver om mitt liv i London :-)m

    Melina 2015-05-17 18:14:12 http://www.mstenso.devote.se
    Svara
  • ebbav.devote.se
    Jag tipsar om min egna lilla blogg! Egentligen är jag väl som vilken annan sextonåring som helst med en vardagsblogg kryddad med kläder, mode, inköp och hela kalaset. Jag gillar att fota och jag gillar inredning, inte mycket att skryta om med andra ord. Men jag försöker lägga lite extra krut på skrivbiten och ser gärna till att överösa de få läsare jag har med tips och inspiration. Nu håller jag alla tummar och tår!

    Min egna lista på favoritbloggar kan göras lång och det är bland annat dessa tre som toppar listan: byfanny.se karolinss.devote.se emmamelins.se

    Kram och tack för en alltid så bra blogg!

    Ebba V 2015-05-17 18:13:33 http://Ebbav.devote.se
    Svara
  • Tänkte tipsa om min egen blogg. Jag tog klivet och flyttade till London för lite mer än 2 månader sedan för att satsa på en karriär inom mode. Så man kan följa mig och min resa som har både upp- och nedgångar och allt som händer runt omkring. Den uppdateras tyvärr lite olika mycket nu, då saker inte händer så ofta som önskat, men följ gärna! Kram!

    Zassa 2015-05-17 18:02:44 http://www.zassys.devote.se
    Svara
  • Åh kul, älskar inlägg som dessa när man kan hitta lite nya bloggar att läsa!

    Även jag tipsar om min egen blogg; amandavalfridsson.se

    Jag bloggar mycket om min vardag och min intressenen; fotografering, resor, träning och mat, varierat med tips på en massa olika saker, allt från smarriga recept till min favoritlåtar för stunden eller användbara fototips.

    Kram 🙂

    Amanda 2015-05-17 17:36:17
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg! Tänker inte sitta här och berätta varför eller vad den handlar om, utan du får gå in och kika själv helt enkelt 🙂 Kram

    MALIN 2015-05-17 16:59:57 http://malinkirstine.se/
    Svara
  • Jag vill tipsa om min egen blogg då jag tycker den förtjänar mer uppmärksamhet 🙂 Jag skriver om mode, skönhet och trender och levererar alltid bilder med hög kvalité!
    http://nouw.com/lisabengtsson

    Lisa 2015-05-17 16:51:01 http://nouw.com/lisabengtsson
    Svara
  • Tänkte tipsa om min egna blogg som jag har hållit på med i ungefär 4 år. Jag blandar mina inlägg väldigt mycket beroende på vad intresserar mig för stunden och älskar att jobba fram de där inläggen man är så nöjd med. Har dock inte en så stor publik till bloggen så hade blivit super glad om den siffran kunde höjas en aning för att få mer inspiration att någon läser, även om det bara är för en dag! 🙂 Kika gärna! 😀 Kram

    Mikaela 2015-05-17 15:41:45 http://nouw.com/MikaelaCarlsson
    Svara
  • Hej kära du 🙂 mkt kul å läsa om dig å Australien. Jag å min sambo var förra året å reste runt i Australien :))
    Tips på ett inlägg jag kan tänka mig många funderar på är… hur har man råd att finansiera, alltså bo å leva som ni gör i Australien? Får ni bägge fullt CSN från sverige? Eller lever man på sparade pengar? 🙂 Ni bor ju ändå i en dyr lägenhet 🙂 tror många är nyfikna som bl.a. jag själv som är sugen 🙂
    Kramar

    sara 2015-05-17 15:01:05
    Svara
  • Skulle då vilja slänga in ett litet tips om min egna blogg, då det skulle vara roligt med lite uppmärksamhet. Skriver allmänt om mode, modellande, träning och visar mycket shopping och outfits!

    Elin 2015-05-17 14:56:28 http://www.elinsundgren.se
    Svara
  • Åh jag älskar när du gör detta 🙂
    Och jag vill gärna tipsa om min egen blogg. Har hållit på i fem år ungefär. Jag försöker hålla en blandning av allt och försöker bjuda på intressanta inlägg om mitt liv och det jag tycker är intressant, hela tiden i kombination med bilder. Inspirationen svajar tyvärr vid vissa tillfällen och den lilla skaran läsare ja har vore rolig att utveckla. Så kika gärna in! 🙂

    Madeleine 2015-05-17 14:49:23 http://jaensson.blogg.se
    Svara
  • Kika gärna in på min blogg. Skriver om min vardag, tips, skönhet osv. ! Kram

    Evelina 2015-05-17 14:12:45 http://nouw.se/evelinahedblom
    Svara
  • ebbalilliestrom.blogg.se! En heeeelt underbar blogg med världens finaste bilder och völgenomtänkta inspirerande och varierande inlägg 🙂 jag själv är en läsare som älskar den bloggen!

    Julia 2015-05-17 13:55:06
    Svara
  • Jag tipsar också om min egen blogg, precis som tjejerna ovan. Jag har bloggat i snart 1,5 år men har under hela tiden fått väldigt dåligt med respons av mina tyvärr väldigt få läsare. Jag skriver om min vardag och försöker i så stor utsträckning som möjligt blanda in mina intressen , såsom foto, vänner och att skriva. Jag använder bloggen som ett forum till mina bilder, som dagbok (hur kul är det inte att se tillbaka på vad som hände maj förra året?) och såklart för att nå ut till mina läsare om saker jag själv tycker är intressant att läsa om.

    Filippa 2015-05-17 13:13:08 http://www.thisisfilippa.devote.se
    Svara
  • Tipsar om min egna lilla blogg, hade varit jättekul med några fler goingar som kikade in.
    Fokus på foto, dokumenterande av vardagen och mina resor runt jorden. Kram!
    nouw.com/carolinalingh

    Carolina 2015-05-17 13:11:57 http://nouw.com/carolinalingh
    Svara
  • Midnattsgator.devote.se
    MUA som förtjänar lite extra läsare 🙂

    Rebecka 2015-05-17 13:06:41
    Svara
  • Tipsar om min egna blogg Elinfrohms.blogg.se. Jag skriver om lite allt möjligt men mest om min vardag, lite träning och liknande:)

    Elin 2015-05-17 12:46:45 http://Elinfrohms.blogg.se
    Svara
  • Tipsar om min egen blogg: nouw.com/dilinnd där jag skriver om min vardag, mode och träning.
    Hade varit kul med fler läsare! 🙂

    Dilinn D 2015-05-17 12:25:23 http://www.nouw.com/dilinnd
    Svara
  • I min blogg ligger fokuset på en mycket varierad vardag. Jag är en väldigt energisk 22 åring som brinner för att hela tiden hitta på nya roliga saker. I min blogg skrivs det därmed mycket om resor, träning, bruncher, studentlivet på Gymnastik- och Idrottshögskolan, fester, kläder och allt roligt jag hittar på med mina kompisar. Variation är a och o och därför tror jag att min blogg passar alla. Dessutom gillar jag inte att man bara fokuserar på bilderna, utan texten är minst lika viktig! Hoppas ni tycker om den! 🙂

    Sanna 2015-05-17 11:43:50 http://sannalarssons.devote.se
    Svara
  • Shit, jag har i hela 6 år bloggat – mer eller mindre på olika bloggplatser. När jag var yngre, så var det enda jag ville att få en lika stor blogg som tinkerbella. Så vart det ju inte riktigt, men jag har fortsatt ändå! Jag älskar att fotografera och att blogga, därför gör jag det än. Trots att min blogg inte är så stor och att jag inte har 50 000 läsare varje dag, är det ett ställe för mig att lägga upp mina bilder på. Dem få som ser dem, uppskattar bilderna och det räcker för mig! Men att tacka nej till att få fler läsare på bloggen skulle väl ingen göra? Det skulle verkligen betyda mycket om fler läste min blogg. Jag skulle äntligen få ett godkännande att min blogg inte är dålig. Det hade jag behövt känna nu… Efter 6 år. 🙂

    Sigrid 2015-05-17 11:31:36 http://www.sigridhjartafoto.blogg.se
    Svara
  • Haha, jag får väl vara lite självisk liksom alla andra och tipsa om min egen blogg som jag håller på att bygga upp från grunden för att få riktig kvalité på både inlägg och bilder. Jag har bloggat relativt länge och lägger mycket fokus på det lilla extra i vardagen. <3

    Eira 2015-05-17 11:15:54 http://www.fashionwardrobe.devote.se
    Svara
  • Åh, jag älskar dessa inlägg! Det är så roligt att upptäcka nya bloggar. 🙂

    Jag vill gärna tipsa om min egen blogg som har fått en liten nystart efter min flytt till Blogg.se. Jag skriver om mode och skönhet med fokus på produktrecensioner, outfits, tips och inspiration. Jag har bland annat skrivit ett inlägg med tips för hur man gör en garderobsrensning, det inlägget hittar du här: http://miaelisa.blogg.se/2015/april/closet-clean-out-how-to-2.html

    Hoppas att du gillar den!
    www.miaelisa.blogg.se

    Mia Elisa 2015-05-17 10:52:42 http://miaelisa.blogg.se
    Svara
  • Jag tänker vara självisk och tipsa om min egen blogg. Tycker min blogg är bra då jag dagligen lägger ut hälsosamme recept på både mat & bakning. Mycket av mina recept är även vegan/vegetariska och allergi vänliga. Alla recept är mjölkprotein fria och glutenfria, så min blogg är toppen för dem som är allergiska och vill äta lika god mat som alla andra 🙂

    Sofia 2015-05-17 10:28:14 http://sofiaerikssonsliv.blogg.se
    Svara
  • Hejsan,

    Jag skulle (hur själviskt det än är hehe) vilja tipsa om min egen blogg! Det är en matlagnings- och bakblogg som jag använder för att inspirera till att välja hälsosammare val i vardagen. Då och då influeras dessutom min blogg, och ”kökskreativiteter”, av de äventyrliga resor jag åker på utomlands och de kulturer jag får möta på min väg. Hoppas du tycker om den! 🙂

    //nouw.com/100kitchenstories

    Paulina 2015-05-17 10:19:29 http://nouw.com/100kitchenstories
    Svara
  • Jag har bloggat i snart två år på min portal, men har säkert bloggat sen jag var elva! Jag skriver om mitt liv och lägger upp outfitposts ofta, och älskar att blogga, nåt som blivit lite av en daglig grej för mig! 🙂 Här kommer man till bloggen : www.nouw.com/stylia

    jessica 2015-05-17 10:18:51 http://nouw.com/stylia
    Svara
  • Åh, jag är gärna med! Jag har en personlig blogg med en mix av det mesta, och kommer i höst att blogga ifrån Oxford där jag är utbytesstudent. Kram!

    Hanna 2015-05-17 10:06:08 http://nouw.com/dearhanna
    Svara
  • www.annadalstrom.blogg.se
    Jag bloggar om mitt liv och lägger ut bilder och text om min vardag. Sedan så blir det även en hel del inspiration, tips i olika former och en hel del foton då jag är fotointresserad 😀

    Anna 2015-05-17 10:00:21 http://Www.annadalstrom.blogg.se
    Svara
  • Nouw.com/sannaj

    Sanna Jonsson 2015-05-17 09:54:16 http://Nouw.com/sannaj
    Svara
  • jofama by kenza skinnjacka strl 36 billigt här: http://www.tradera.com/item/163301/232631458/kenza-3-skinnjacka-storlek-36

    Malin 2015-05-17 09:33:47
    Svara
  • emmawagenius.blogg.se

    Är inte helt säker på om hennes blogg är tillräckligt ”liten” eller hur man ska säga men tänkte nämna den endå! 🙂

    Linda 2015-05-17 09:29:34
    Svara
  • photogra.blogg.se

    Sara 2015-05-17 09:22:50 http://photogra.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!