10 BLOGGAR

Sådärja! Nu har jag gått igenom alla de bloggar ni tipsade om som ni tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Det var inte det lättaste att välja ut endast 10 stycken då jag gärna hade haft fler med här på listan men tillslut fick jag i alla fall fram 10 favoriter som jag tycker sticker ut på ett eller annat sätt. Jag hoppas att ni kommer gilla dem lika mycket som jag gör och kanske hitta några nya favoritbloggar!

Finally! Now I have gone through all the blogs you told me about that you think deserves more attention. It was not so easy to pick out only 10 when there was at least 50 that I would have liked to have on my list but eventually I found 10 favorites. I hope you will like them as much as I do!

blogg-nicole(2)

Läs Nicole’s blogg här. 

blogg-natalie(2)

Läs Natalie’s blogg här. 

blogg-elin(2)

Läs Elin’s blogg här. 

blogg-erica(2)

Läs Erica’s blogg här. 

blogg-floyd(2)

Läs Felicia’s blogg här. 

blogg-veronica(2)

Läs Veronica’s blogg här. 

blogg-elins(2)

Läs Elin’s blogg här. 

blogg-daniela(2)

Läs Daniela’s blogg här. 

blogg-michelle(2)

Läs Michelle’s blogg här. 

blogg-anna(2)

Läs Anna’s blogg här. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!