5 PLATSER JAG DRÖMMER OM ATT BESÖKA

Även fast jag är ganska flitig med att bocka av min ”att-resa-till-lista” så byggs den ju på hela tiden. Bara de senaste åren har jag bockat av platser som Los Angeles, Menorca, Santorini, Boracay, Las Vegas och Amalfikusten som tidigare varit viktiga drömresemål. Här har ni i alla fall min topp 5 just nu, det blir nog inte så mycket resa nu de kommande åren när vi bor i Australien men drömma kan man ju alltid!

Even though I’m quite good at taking things to action and visiting my dream travel spots the list just keeps growing. Only the last couple of years I’ve checked of places at the list such as Los Angeles, Menorca, Santorini, Boracay, Las Vegas and the Amalfi Coast. Here is my top 5 dream vacations spots right now, there won’t be much traveling while we’re living here in Australia but a girl can dream! 

travel-mexico

Mexico har lockat mig länge! Det ser fantastiskt vackert ut och de känns som att det verkligen har den där avslappnade känslan och att man verkligen skulle ha semester om man reste hit. Att prova äkta mexikansk mat lockar ju också en del!

I’ve been wanting to go to Mexico for a long time! It looks beautiful and I think it has that relaxing feeling that make you really have vacation and rest while you’re there. To try real mexican food is also a factor that makes me wanna go even more!

travel-alaska

Jag är så himla sugen på att åka till Alaska! Naturen ser helt fantastisk ut och förstå hur mysigt det skulle vara att bara hyra en stuga någonstans och vara ute i naturen på dagarna och hänga framför en brasa på kvällarna med en kopp te och en bra bok eller trevligt sällskap. Den perfekta höstresan!

I really wanna go to Alaska! The nature looks totally stunning and it would be so cozy to rent a cabin and be out in the nature during daytime and hang out in front of a fire in the evenings with a cup cocoa and a good book or great company. The perfect trip for autumn! 

travel-marrakech

Marrakech känns så otroligt unikt så hit måste man helt enkelt åka! Jag har velat åka dig länge men nu när mina föräldrar var där för några veckor sedan blev jag ännu mer sugen! Om jag får gissa tror jag att detta blir punkten som blir snabbast avbockad från listan.

Marrakech feels so unique that I’ll just have to visit it! I’ve been wanting to go for a long time but now that my parents went there a few weeks ago I got even more interested! If I had to guess I think this is the place I will check of the list first. 

travel-saint-antonin

Enda sedan jag såg den här filmen har Saint-Antonin-Noble-Val funnits med på listan. Det ligger i södra Frankrike och skulle fungerar superbra att bocka av på en roadtripsresa tillsammans med Rivieran och Monaco som jag gärna åker tillbaka till. Staden ser så fantastiskt mysig och idyllisk ut, måste besökas!

Ever since I watches this movie Saint-Antonin-Noble-Val have been on my list. It’s located in south of France and would work perfectly on a roadtrip together with the Riviera and Monaco that I would love to visit again. This little town looks so cozy and idyllic, simply have to go here!

travel-malldives

Sist men inte minst, Maldiverna så klart. Jag behöver nog inte förklara mig så mycket på denna då jag gissar att många har med detta på listan. Kanske ska köra på klassikern och spara det till min framtida smekmånad?

At last, The Maldives of course. This one probably don’t need an explanation since I’m guessing it’s on a lot of bucketlists. Maybe I should save it for my honeymoon? There is a reason it’s a classic!

Har ni några drömresemål? Eller har ni besökt något av mina? Berätta gärna i kommentarsfältet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Kanada & Alaska är två av mina dröm mål(vill dock till New York med), men dessa två står högst på listan! Vet inte varför just, men har gått och förälskat mig i de två länderna och nu måste jag bara diittt! Efter studenten nästa år så ska jag försöka komma iväg 🙂 !! Kram

  jenny 2015-05-20 20:49:20
  Svara
 • Kommer från Finland och jag har helt gått och förälskat mej i Gotland haha, tanken på en mysi ö, simstränder, hyra cykel och inte behöva lyssna på kundbetjäning på dålig engelska skulle va fantastiskt. Nu hoppas jag ju att det e så bra som jag har tänkt och att det blir en fin resa med min pojkvän någon dag 🙂

  Diana 2015-05-19 19:43:16
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Jag tror inte alls du skulle bli besviken på Gotland, det är verkligen superfint och sååå mysigt! 🙂 Jag måste själv åka dit igen snart. 🙂

   Fanny Staaf 2015-05-20 03:45:08
   Svara
 • ååååååååååååh!
  Jag vill med överallt!! Alaska in my dreams 😉 <3

  emelie 2015-05-18 22:38:22
  Svara
 • Åh vad jag blev sugen på att resa nu haha! 🙂 Både maldiverna och alaska låter otroligt lockande, så olika men minst lika spännande att besöka! (:

  maria 2015-05-18 12:27:30 http://Www.mariacharlotte.forme.se
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Haha jag med av att skriva inlägget… 😉 Eller hur! Båda ställena är verkligen unika på sitt sätt 🙂

   Fanny Staaf 2015-05-19 03:03:42
   Svara
 • Var ganska så nyligen i Maldiverna och det var så fint som bilderna visar, om inte finare.
  Kan då tipsa om att man får ut mer av att åka till en ö där lokalbefolkningen bor, då det är så mycket friare (och billigare). Det gäller väl dock främst om man tänkt åka ”bara för att”-semester då det är mycket barnfamiljer men också mycket par där.
  Men är man ute efter en smekmånads-semester så är väl resorten att föredra 🙂

  Beatrice 2015-05-18 01:38:00
  Svara
 • Mexico och Maldiverna hade ju helt klart inte suttit fel. Saint-Antonin-Noble-Val såg också så fint ut 🙂

  Linnea 2015-05-17 22:14:39 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • jag var på franska rivieran förra veckan och besökte då bland annat Monaco, så otroligt fint där! Ett måste att besöka om man för möjligheten 🙂

  moa 2015-05-17 18:26:32
  Svara
 • Gillar verkligen inlägg som dessa! Jag hade hemskt gärna åkt till Alaska, tycker precis som du att det ser helt fantastiskt vackert ut. Dessutom gillar jag Frankrike så Saint-Antonin-Noble-Val ska jag kika lite mer på! 🙂

  Mia Elisa 2015-05-17 17:49:35 http://miaelisa.blogg.se
  Svara
 • hej Fanny! Har tänkt på en sak när du länkar i dina inlägg, skulle du kunna göra så att sidan öppnas i en ny flik liksom när en klickar på länken istället för att den ”hoppar” dit från där en är så att en slipper gå tillbaka igen.. Det vore fint om de gick att ordna! Kram

  Ida 2015-05-17 17:07:27
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack för din kommentar!

   Tyvärr är det inte jag som sköter sådant utan Metro men jag ska absolut maila dem det som förslag. Men du använder väl tillbaka-pilen när du går tillbaka? Så slipper du gå in på sidan helt från början 🙂 Att klicka på headern tar dig också alltid till förstasidan!

   Fanny Staaf 2015-05-18 06:31:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!