DESSERT IDEAS FOR THE WEEKEND

recipes-dessert

Här kommer lite efterrättstips för er som har bjudit hem folk på middag i helgen eller kanske bara vill lyxa till det lite extra på lördagskvällen. Jag har många favoriter av de recept jag provat på men av dessa är det nog ändå äppelkakan som vinner. Så himla höstig och galet god, perfekt en grå novemberhelg som denna ser ut att bli. Egentligen tokälskar jag allt som har med kola att göra. Jag kanske får ta och göra ett sådant här inlägg med en samling av alla de recept jag gjort som innehåller Rollo-kolor, haha. Det är ju en del nu….

Here are some dessert tips for those of you who have invited people over for dinner this weekend or just want to do something extra on Saturday night. I have many favorites among the recipes I’ve tried, but out of these, the apple cake is probably my favorite. So very atumny and really tasty, perfect for a gray November weekend like this one. Actually, I love everything that has to do with caramel. Maybe I’ll have to make a post like this with a collection of all the recipes I’ve made containing caramels, haha. I have a few in my collection now ….

IMG_05602

Mini blueberry pies with vanilla fillingRecipe here

IMG_08702

Pannacotta with raspberriesRecipe here

d126abc0c6faae3e151c83064be72c0c_980x0_c_85_s_v4

Apple cake with caramel and pecansRecipe here

IMG_93792

Homemade chocolate mousseRecipe here

a1f3b8203576bc77c6ccd1dbd77a6544_980x0_c_85_s_v4

Mini pavlovasRecipe here

IMG_02582

Kladdkaka/Mudcake with nutsRecipe here

IMG_0613

Liquorice pannacottaRecipe here

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilka fantastiska bilder och fin inspiration. Blåbärspaj är ju underbart vilken dag som helst.

  Fru Boholms Hörna 2014-11-17 12:37:49 http://www.angelicaselin.se
  Svara
 • Åh älskar dina recept. Så fina, mysiga och det jag testat har varit riktigt gott också!

  SOFIA 2014-11-13 22:32:37
  Svara
 • such cute amazing looking desserts!!

  giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-11-13 22:19:44 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Hej Fanny! Jag fyller 18år i januari och tänkt att ha middag för några kompisar, jag är den som fyller först och därför kan vi inte gå ut, utan vara hemma oss mig. Problemet är att jag har nästan noll ideer på vad man kan göra/hitta på, och jag tycker du verkar vara bra på sånt här(tips/förslag/ideer på middag/fest) och tänkt kolla med dig om du har några förslag? Kram

  jenny 2014-11-13 21:24:01
  Svara
  • Svar på jennys kommentar.

   Hej Jenny!

   Vad kul att fylla 18! Själv fyller jag ju i Februari och har alltid haft lite fest och middagsproblem själv (hur härligt hade det inte varit att vara ute på sommaren liksom, haha) men det finns mycket man kan göra!

   Antingen tycker jag att du har en stor middag och förbereder en massa lekar, kanske en femkamp kvällen igenom med både fysiska lekar, dricklekar och lekar där man behöver tänka till. Det brukar alltid bli väldigt populärt så fort man har fått igång alla och kvällen brukar bli riktigt lyckad!

   Det andra som jag själv brukar köra på är att jag bjuder in alla mina tjejkompisar på middag där vi äter och har en mysig förfest och sedan har jag bjudit in lite fler tjejer som inte är lika nära och killar till fest lite senare på kvällen. På så vis får man de bästa av båda världar!

   Hoppas att du får en riktigt härlig födelsedag, och grattis i förskott! 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-17 09:17:31
   Svara
 • mums så mycket gott

  Life of Johanna 2014-11-13 19:47:58 http://lifeofjohanna.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!