RECEPT: FANNYS KLADDKAKA MED NÖTTER

IMG_02382 endast_en_vit_bakgrund-8522 Bloggbilder ht1327endast_en_vit_bakgrund-8532IMG_02582

Recept på kladdkaka har ju säkert alla ett men jag ville ändå dela med mig av mitt då den är så himla god med nötterna och sedan är den även tjockare än vanlig kladdkaka. Jag tycker om att kunna spara det jag bakar så att man kan njuta av det flera gånger istället för bara en så jag skär bitar och sparar i frysen så är det bara att lägga dem i micron en stund innan man vill äta dem sen så har man en bit varm, kladdig kladdkaka på två minuter! Om ni gör denna så får ni tänka på att den är mycket mer mättande än vanlig kladdkaka så ni borde nästan halvera portionerna när ni serverar. Hoppas att ni kommer gilla den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser smaskens ut

    Helle 2013-11-22 09:24:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!