MY ESSIE COLLECTION

IMG_09072

Jag skriver ju ofta om Essie och att det är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till nagellack. Jag tycker att de har så klockrena färger, penslar som är lätta att måla med och absolut bäst hållbarhet. En gång fick jag ett helt vanligt lack att hålla i två veckor utan att det skavdes av, topplacket är amazing. För er nya läsare kan ni även läsa här om hur jag brukar beställa dessa lack från USA för endast 25 kronor styck. Här är i alla fall min samling med Essie-lack. Favoriterna är det vita, silverglittriga, ljusrosa och beigebruna. Alla är färger som är snygga året om!

I often write about Essie and it’s my absolute favorite brand when it comes to nail polish. I think they have such beautiful colors, brushes that are easy to paint with and the ultimate durability. Once I got an ordinary lacquer to hold for two weeks, the top coat is amazing. Here’s my collection with Essie nail polish. The favorites are the white one, silver glitter, pink and beige brown. All are colors that look great all year round!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!