ESSIE X5

Desktop59 IMG_35132

Här är fem nyheter jag har beställt hem från Essie! Jag beställer ju som jag sagt tidigare från USA för att det är så himla mycket billigare. Här i Sverige kostar ett lack 130 kronor och där jag beställer ifrån kostar det 25 kronor. Dock är frakten ganska dyr men den är fast upp till 8 lack och ligger på strax under 200 kronor, så för dessa 5 betalade jag 300 kronor och för 375 kronor skulle man alltså få 8 lack. Sååå värt! Plus att de har så många fler färger att välja bland. Jag brukar beställa HÄRIFRÅN, där går det snabbt och de fraktar till Sverige.

Here are five news I’ve ordered from Essie! I order, as I said before, from the United States because it is so much cheaper. Here in Sweden a nail polish costs 130 SEK and where I order it costs 25 SEK. However, the shipping is quite expensive but it is fixed up to 8 nailpolishes and is just below 200 SEK, so for these 5 I paid 300 SEK and for 375 SEK you would get 8. Soooo worth it! Plus they have so many more colors to choose from. I usually order HERE, where you get them quickly and they ship to Sweden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!