SNAPSHOTS

IMG_74622 IMG_09192 IMG_16512 IMG_87042 IMG_90952 fannystaaf-photo-diary-w5-10(2) IMG_10452 fremantle-9 IMG_92202(2) IMG_86972 photodiary2 photo-diary-2-9 weekend-2 IMG_77742 love-you-2 everyday-12 IMG_20632 fremantle-5 everyday-5

Godmorgon! Är ni redo för helg?! Det är jag! Jag önskar dock att den skulle se ut som på bilderna här ovanför… Hösten har verkligen kommit hit nu och det är ganska kyligt och en hel del regn, så trist. Jag har ganska mycket på min to-do-list nu men bara roliga saker! Jag ska försöka få några outfits fotade åt er nu i helgen, det blir ju inte så värst många när man jobbar hemifrån hela dagarna och ens personliga fotograf (pojkvän) är borta morgon till kväll! Haha. Först ska jag dock sätta mig och knåpa ihop ett galet filmtipsinlägg åt er som jag hoppas räcker hela sommaren! Wohoo! Håll utkik efter det nu i eftermiddag (:

Good morning! Are you ready for the weekend?! I am! I wish it would look like these pictures though… Autumn is really here now and it’s pretty cold and rainy. I have a lot on my to-do-list now but only fun stuff! I will try to shoot some outfit pictures for you this weekend, it hasn’t been that many lately since I’m working from home all day and my personal photographer (boyfriend) has been very busy and away a lot. First I’m going to make a crazy movie tip post for you though that I hope will last all summer! Woohoo! So keep you eye out for that this afternoon (: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Oh så härliga bilder! Speciellt de med blått hav och mat på, vad mer kan man önska sig? Hehe 🙂

    Johanna 2016-05-27 17:29:32 http://doowop.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!