LITE OM FÖRETAGET

brollopskoordinator-stockholm

@fannystaafevents

ÄNTLIGEN har jag efter många om och men valt ett företagsnamn. Jag ville egentligen ha något fint och fyndigt som kändes mitt i prick men tillslut så sa magkänslan att det var smartast att bara köra på mitt namn. Enkelt och personligt plus att det trots allt är jag som är produkten! Haha. När namnet var satt så kunde jag snabbt komma igång med annat så som logga och instagramkonto. Ni kan nu följa mig på @fannystaafevents! För tillfället är det mest inspiration och lånade bilder men snart kommer jag börja lägga upp lite behind the scenes och liknande och sedan tillslut egna bröllop och event. Jag kan knappt vänta! Allt har ju gått så himla fort nu. Jag hade ju inte ens tänkt börja jobba med företaget för än nästa år men när responsen av brudpar blev så mycket bättre än jag förväntat mig fick jag tänka om och förbereda bäst jag kan då våren kommer gå till bröllopsplanering och inte företagsstart som först planerat! Jag älskar verkligen varenda sekund av detta och är så obeskrivligt glad att jag äntligen hittat rätt och taggad på att få igång det här företaget på riktigt!

blogglogga

Jag ville att loggan skulle säga något om min stil och det tycker jag att jag lyckades med! Romantiskt typsnitt, beige som är min favoritfärg (tråkig, I know) och en Anemon som är en av mina favoritblommor får representera min bakgrund i blomsterbranchen! Nu längtar jag som en galning tills jag åker till Sverige och kan träffa alla brudpar face to face och åka och titta på alla fina lokaler som övervägs. Jag har tusen designförslag som snurrar i huvudet men lokalen är ju så avgörande så egentligen kan jag inte börja så mycket med designkoncept för än lokaler är bokade! Men lite överflödiga mood boards i en mapp på datorn har väl aldrig skadat någon (; haha. Så, det var en liten uppdatering om hur jag ligger till just nu! Nästa steg är som sagt möten för att göra grundplaneringar och budgetuppdelningar för alla 2017-bröllop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Kul! Vart gjorde du loggan? Alltså i vilket program? 🙂

  Sanna 2016-05-27 13:36:59 http://www.sannalarssons.devote.se
  Svara
 • Kul! In och följer med en gång! 🙂

  Johanna 2016-05-26 21:43:11 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Vad roligt detta är att följa! Det kommer gå jättebra Fanny! 🙂

  Elin 2016-05-25 21:05:27
  Svara
 • Vad fint det blev Fanny!! 😀 Finaste av alla loggorna du visade. Kram

  Cathrine 2016-05-25 10:36:48
  Svara
 • Vilken fin logga! Jag sitter också och tänker på ett namn och logga. Men en sak som jag har tänkt på är att jag i framtiden vill gifta mig med min kille och att jag inte vet vilket efternamn som vi kommer ta då. Har du tänkt på giftermål med Jesper och hur det blir med ditt efternamn då? Jag hade tänkt ha med mitt namn i företagsnamnet, men det är just detta som gör att jag börjat kolla på lite andra alternativ. Hur har du tänkt kring detta?

  Kram!

  Sandra 2016-05-25 09:58:35
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Tack!

   Jag förstår vad du menar. Jag har dock alltid varit väldigt bestämd med att jag aldrig kommer att byta mitt namn. Staaf är min mammas namn och det är en tradition jag kommer bära vidare. Jag kan tänka mig att ta ett dubbelnamn eller om Jesper vill ta mitt namn, det löser sig när vi kommer till det 🙂 Hur som helst så kommer jag alltid vara Fanny Staaf!

   Lycka till med namnet 🙂 kram

   Fanny Staaf 2016-05-27 11:34:52
   Svara
 • Ska bli så himla kul att följa din resa med uppstarten och utvecklingen!

  Kajsa 2016-05-25 08:36:21 http://kajsacharlotta.se
  Svara
 • Superfin logga! Ska bli spännande att följa din resa. Stort lycka till!

  Cat 2016-05-24 21:27:41
  Svara
 • Åh det är så spännande att följa dig och otroligt inspirerande! Snygg logga som faktiskt känns väldigt mycket som dig 🙂

  Cherie 2016-05-24 20:46:39 http://www.lifestylebycherie.se
  Svara
 • Loggan känns väldigt ”du” om man kan säga det när man inte känner dig! haha, så roligt att du är igång for reeeeal 😉

  ISA 2016-05-24 20:26:54 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Haha ibland tror jag att ni känner mig bättre än vad många av mina nya vänner gör! 😉

   Fanny Staaf 2016-05-27 11:36:16
   Svara
 • Vad kul! Tror du kommer vara fantastisk på det du gör! Jag känner dig ju inte, men eftersom jag följt din blogg så länge kanske jag kan säga att enligt mig ser loggan väldigt ”Fanny” ut. Verkligen passande och superfin! 😀 Hoppas vi bloggläsare får följa dig och ditt företag i framtiden, jag skulle i alla fall se fram emot att få läsa om det!

  Jenny 2016-05-24 19:03:32
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Åh vad roligt att du vill läsa om detta, det är ju så roligt att dela med sig av 🙂 Och blir så glad att du gillade loggan också! Kram

   Fanny Staaf 2016-05-27 11:36:57
   Svara
 • Wow vad fantastiskt kul! Tycker både loggan och namnet känns super, det ska ju vara ett namn som håller länge och men samtidigt är personligt och då är ju ens personnamn alltid ett bra val. Har ingen tvekan att du kommer bidra och skapa fantastiska events och det ska bli så otroligt roligt att följa din resa. Stort fabulöst grattis till dig och alla stundande brudpar som har fått en kanon bröllopskoordinator!

  Victoria 2016-05-24 16:47:16
  Svara
 • Åh va kul Fanny!! Ska bli så spännande att få följa allt här på bloggen! Stort grattis och lycka till! 🙂

  Sara 2016-05-24 15:55:01
  Svara
 • Men gud vad kul! Grattis! 😀

  Isabella 2016-05-24 15:05:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!