Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BLOCK

black-white-outfit-7 black-white-outfit-10 black-white-outfit-9

Blouse: Shein (here), Pants: Missguided (here), Heels: Zara

Godmorgon och trevlig helg alla fina! Idag tog jag en riktigt härlig sovmorgon, sedan lång frukost med Jesper och nu ska jag få lite jobb gjort för två av mina brudpar och ikväll ska jag hem till Paula för lite ost och vin! Inget fel på denna lördag med andra ord. Inte ens 3 veckor kvar tills jag åker hem till Sverige nu, kan knappt vänta! Vill även påminna er igen om att snart är det bara fannystaaf.se som kommer fungera, så ni får börja öva lite på att använda den redan nu! Haha.

Good morning everyone! Today I slept in, then had a long breakfast with Jesper, now I’ll get some work done for two of my couples and then tonight I’m going to Paula’s apartment for some wine and cheese. Nothing wrong with this Saturday in other words! Not even 3 weeks left until I go to Sweden now, I’m so excited and can’t wait! Also, I wanted to remind you that soon you will only be able to access my blog through fannystaaf.se, only a few days left on the old address! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Snygg outfit! 🙂

    Elin 2016-05-22 19:07:45
    Svara
  • Hej! Har följt din blogg ett tag nu, älskar den mysiga känslan 🙂 Åker också hem till Sverige (köpenhamn) från perth om 2,5 vecka med qatar. vilket datum flyger du hem? 🙂

    Sandra 2016-05-22 06:55:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!