APRIL FAVORITES

1. FAVORITE FROM MY CLOSET

fluffy-outfit-1

Nu när det bara blir kallare här i Perth så är det svårt att inte välja denna fluffiboll! Ni hittar den här. 

Now that it gets colder and colder here in Perth it’s hard to not choose this fluffy thing! You can find it here. 

 

2. FAVORITE TO DRINK

3f0a0c795efd42182bdfd9fececcccaa_980x0_c_85_s_v4

Det har varit mycket jobb framför datorn den här månaden och oj oj så många koppar te det har gått åt! Jag har fortfarande inte hittat några bra teer här i Australien så jag är så himla glad att jag tog med mig alla mina favoriter från Sverige i vintras! Bilden är från när jag bodde i New York. 

I’ve been working a lot in front of the computer the last month and I’ve had more cups of tea than I can count! I still haven’t found teas that I like here in Australia so I’m really happy that I brought my favorites from Sweden last time I was there. The picture is from when I lived in New York! 

 

3. FAVORITE BEAUTY PRODUCT

lip-balm

Detta läppbalsam från Elizabeth Arden är bara bäst! Så himla mjukt och känns verkligen lyxigt, dessutom så har det solskyddsfaktor i sig vilket är perfekt för mig som lätt får munsår om jag bränner läpparna i solen. Prislappen är ju lite saftigare än ”vanliga” läppbalsam men det är så värt det! 

This lip balm from Elizabeth Arden is just THE BEST! So soft and really feels luxurious, worth every penny!

 

4. FAVORITE INSTAGRAM ACCOUNT

instagram-josefinehj

@josefinehj

 

5. FAVORITE BUY

newin4

Så himla glad att jag fyndade dessa sandaler, speciellt de beiga! 

So happy that I found these sandals, especially the beige pair!

 

6. FAVORITE THING TO DO

a4e28e77ad0661c0de780393f6374eea_980x0_c_85_s_v4

Smygjobba med mitt företag! Som jag skrivit tidigare så ska jag ju inte börja på allvar för än December/Januari men eftersom att jag redan börjat jobba på några bröllop så måste helt enkelt några delar göras nu (lucky me!), haha. 

Start doing some things for my business! Like I’ve told you before I won’t start it until next year but I just can’t stop myself from preparing some documents and doing lots of research… 

 

7. FAVORITE SONG

https://www.youtube.com/watch?v=wKm5wf1KDXA

Allt jag ville säga – Ulrik Munther, sååååå söt låt! 

 

8. FAVORITE MEAL

swan-valley-2

Utan tvekan denna ostbricka i Swan Valley, YUM! 

Without doubt this cheese platter in Swan Valley, YUM! 

 

9. FAVORITE TV SERIES

160215_game_of_thrones_2

Äntligen, äntligen, äntligen är Game of Thrones tillbaka! Någon annan som tyckte att första avsnittet var alldeles för kort? 

Game of Thrones is FINALLY back! Anyone else that thought the first episode was way too short?

 

10. FAVORITE MEMORY

london

Har tänkt så mycket på London det senaste! Förut var jag ju där minst en gång per år men nu var det hela 3 år sedan sist, abstinens!! Haha. Mamma och jag har verkligen ett så perfekt schema vi brukar följa när vi åker dit så att vi hinner med allt vi vill göra, alla favoritrestauranger, shopping osv. Mys på högsta nivå! 

I’ve been thinking a lot about London lately! I used to go there at least once a year but now it’s been three years since the last time, I can’t take it anymore! Hahaha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Ska åka med min mammi till London i vår, och hade jättegärna velat höra om ärat perfekta schema. Skulle vara supergulligt om du skrev om det. 🙂

  charlotte 2016-05-02 13:06:19
  Svara
  • Svar på charlottes kommentar.

   Hej! Kort som gott ser det ut såhär, vi åker alltid med SAS som flyger på onsdag morgon och sen hem på söndag kväll.

   Onsdag – Vi kommer fram till hotellet vid lunch (commodore hotell) och lämnar våra väskor och ger oss sedan ut och äter lunch. Efter lunchen promenerar vi igenom Hyde Park och fikar på något av de mysiga caféerna och avslutar på Harrods på andra sidan där vi kollar in den sjukt fina matavdelningen och givetvis julavdelningen om vi är där på hösten. På kvällen äter vi middag på Halepi som ligger precis vid hotellet och är den bästa grekiska restaurangen NÅGONSIN.

   Torsdag – På torsdag gör vi den typiska shoppingen på Oxford Street hela dagen. Lunch på Le Pain De Quotidien och fonduemiddag på St. Moritz.

   Fredag – Mysdag i antingen Notting Hill eller Covent Garden med marknader och tittande i småbutiker. Musikal på kvällen!

   Lördag – Här brukar vi göra någon liten längre utflykt eller se sevärdheter om man vill göra det. Bland annat så har vi tagit tåget till en liten stad som heter Kingston och en annan gång blev det kryssning med Afternoon Tea på Themsen! Middag på The Ripe Tomato.

   Söndag – Det sista som man känner att man inte riktigt hunnit med – vanligtvis mer shopping! Sedan till flygplatsen och hem igen.

   Hoppas detta hjälpte 😀

   Fanny Staaf 2016-05-11 04:35:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!