7 SAKER JAG VILL GÖRA I MAJ

inspo1

Hej fina! Hoppas ni haft en bra dag? Jag har suttit och gjort en liten lista med saker som jag vill göra i Maj som snart är här! Jag ser verkligen fram emot en ny månad, April har varit rätt seg och Maj är ju alltid något lite extra, även om det är en höstmånad här och inte månaden innan sommar som hemma i Sverige. Nu ska jag fixa ihop något till middag då det börjar bli sent här, men här har ni listan: 

1. Boka resa hem till Sverige! 7 hela veckor med svensk sommar har jag att se fram emot, så himla underbart! Nu ska jag bara boka biljetterna så att allt är klart och jag kan börja längta på riktigt.

2. Flytta min blogg! Det har varit på gång sedan i Oktober men jag är minst sagt kräsen när det kommer till design och detaljer, haha. Men nu är det snart dags, så lägg på minnet att börja använda fannystaaf.se istället!

3. Bestämma mig för ett namn till mitt företag! Jag har ett som jag fastnat för men det känns ändå läskigt att ta det slutgiltiga beslutet, tänk om det finns något bättre som jag inte tänkt på än?

4. Gå ut och gå mer! När det blir kallare här så är jag verkligen duktig på att hålla mig inne men varje gång jag går ut på en promenad så tycker jag att det är så himla skönt så det behöver jag absolut göra oftare!

5. Prova några nya recept, och dela dem med er om de blir lyckade!

6. Säga ja mer! De senaste veckorna har jag känt mig lite nere och tackat nej till saker som jag egentligen hade kunnat göra om jag bara var lite kreativ och flyttade runt saker.

7. Uppskatta alla mina nära och kära lite extra!

inspo2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!