BLOSSOMS & BRICKS

bricks-outfit-1

Skirt: Romwe (here), Cami: Åhléns (similar here), Bag: Charles & Keith, Ballerinas: Forever New

Förlåt för utebliven uppdatering igår! Ni som följer mig på snapchat såg att jag spenderade min lördag på akuten, inte så värst kul… Det som hände (den väldigt korta versionen) var att jag satt och åt frukost och sträckte på mig och då kände jag att något i min rygg liksom hoppade fel följt av extrem smärta och några sekunder senare så såg jag plötsligt suddigt, allt började snurra, det kändes som tusen nålar i hela kroppen, jag hörde ett högt surrande och försökte ropa på Jesper men fick liksom inte fram ord och sen svimmade jag. När jag vaknade till så kände jag direkt att jag behövde spy plus att hela magen krampade så då körde Jesper mig till akuten. Det som hade hänt var det jag först trodde, en muskel hade hoppat fel på något vis och sedan svimmade jag tydligen av att smärtan blev för mycket (tack för det kroppen!), illamående kan man tydligen bli av själva svimmandet. Så, nu går jag på smärtstillande och får inte lyfta något tungt och kan knappt vrida mig utan att det skär i hela ryggen, sååå drygt. Men jag känner i alla fall redan att det är lite bättre idag än igår! Så det var min roliga historia, hoppas att ni andra hade en bättre lördag än vad jag hade! ♥

Sorry for not updating you guys yesterday! Those of you who follow me on snapchat saw that I spent my Saturday in the emergency room, not fun at all… I stretched my back in the morning and a muscle kind of moved in some way which hurt like crazy and then I fainted from the pain. After I woke up I was really nauseous so we decided to go to the hospital and they kept me there for a while and then they gave me painkillers and told me that I can’t carry anything until the pain is completely gone, so frustrating… I can’t even look to the side now without it feeling like someone is stabbing me in the back with a knife. Anyway, that’s my story! I hope you all had a better Saturday than I did, haha ♥

bricks-outfit-9 bricks-outfit-3 bricks-outfit-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men fy vad hemskt! Hoppas verkligen du mår bättre nu 🙂 Kram

  Madeleine Jansson 2016-04-26 07:23:52 http://jaensson.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Fanny, jag undrar om du inte skulle kunna tipsa om vad man kan önska sig i studentpresent tar nämligen studenten nu till sommaren och tycker det är lite svårt att komma på saker man önska sig förutom saker till när man flyttar hemifrån 🙂
  Skulle verkligen uppskatta ett sådant inlägg, gillar din blogg så mycket och kör hårt med ditt egna företag, så modig du är och tror du kommer fixa det super bra ser framemot att följa det här via din blogg 🙂
  Kram

  Rebecca 2016-04-24 18:53:02
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Och krya på dig!! Hoppas verkligen du mår bättre snart 🙂

   Rebecca 2016-04-24 20:01:05
   Svara
   • Svar på Rebeccas kommentar.

    Tack! Jag önskade mig smycken och pengar också vilket mina gäster tycker var ”lätt och skönt” att köpa 🙂 Av sina föräldrar tycker jag även att man kan önska sig saker som mobil/dator/resa eller sådant beroende på vad prislappen ligger på 🙂

    Fanny Staaf 2016-04-29 07:09:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!