SKA DU ELLER NÅGON DU KÄNNER GIFTA SIG 2017?

josevilla

Photos by: Jose Villa

Hej på er! Efter det fantastiskt roliga och fina bröllopet igår har jag tagit det lugnt hemma idag och jobbat med företaget. Det är så många mallar och checklistor som måste fixas till framtida planering och jag njuter verkligen av varje sekund jag jobbar på dem. Anledningen till att jag jobbar med dem redan nu är att det faktiskt börjat rulla in bröllop! Så himla kul! Jag har ett helt spikat och 2 på gång för 2017 så planeringen kommer sätta igång nu alldeles strax. Innan jag officiellt startar mitt företag/lanserar hemsidan som jag planerar att göra sensommaren 2017 så erbjuder jag upp till 70% rabatt på mina tjänster för att få bildmaterial till mitt portfolio, referenser och prova på några leverantörer i Sverige. Så, just nu söker jag alltså bröllop och jag hoppas att jag kan hitta några genom er!

Ska du eller någon du känner gifta sig under 2017 och vill ha en väldigt billig bröllopskoordinator? Maila mig gärna på [email protected] så kan jag ge er mer information! Jag hjälper gärna till med både planering och styling, hela bröllopet eller kanske bara delar av det, allt är upp till er! Lättast är ju givetvis i Stockholmsområdet men jag kan faktiskt ta bröllop vart som helst i Sverige. Budget och antal gäster spelar ingen roll! Jag kan ge er en massa tips och råd, svara på alla frågor ni har, ta över delar av planeringen helt och hållet om ni vill, hjälpa till att ta fram ett designkoncept, se till att ni håller er inom er budget, ge massor av besparingstips, kolla över kontrakten efter fällor innan ni skriver på, vara där på själva dagen och se till att allt flyter på som de ska, hålla kontakt med leverantörerna, hålla koll på checklistor, vara en hjälpande och stöttande hand genom hela processen och massa, massa mer.

Nu håller jag tummarna på att detta passat in på dig eller någon du känner som du kan tipsa! (: Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Åh, så fint det hade varit! Men vi förlovade oss just, och har inte börjat spara än, så det får nog vänta några år… Men då känns det som att det är just dig jag vill kontakta! Hoppas företaget går bra, ska bli kul att följa dig på den resan!

  Beatrice 2016-04-25 00:10:09 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Vad roligt och grattis!

  Sandra 2016-04-18 19:09:10
  Svara
 • Åh! Jag har alltid älskat bröllop, tycker det är så modigt, ballt och imponerande av dig att starta eget! Håller med ovanstående kommentar om att du verkar ha öga för små detaljer och vackra saker! Ska definitivt höra av mig till dig när jag själv ska gifta mig 🙂

  Anna 2016-04-17 22:19:32
  Svara
 • Wow! blir sugen på att gifta mig bara för att få chansen att få dig som bröllopskoordinator! 🙂 Ett stort lycka till med företaget 🙂

  {"author":"Johanna" 2016-04-17 20:16:34
  Svara
 • Nästan så man vill fria till sambon nu på en gång för att kunna ta del av det här, haha.

  Amanda 2016-04-17 12:29:59 http://momentswithme.blogg.se
  Svara
 • Åh hade såå gärna velat! Men är inte förlovad än och bröllop 2017 känns i dagsläget inte så troligt haha. Men i framtiden vill jag definitivt anställa dig! Har följt din blogg länge och har alltid imponerats över ditt öga för det estetiska samt detaljer och helhet. Så fort det blir dags ska jag höra av mig till dig!
  Lycka till med företaget, jag tror att det kommer bli framgångsrikt!

  Jennifer 2016-04-17 12:18:01
  Svara
 • Åh, vilken möjlighet! Synd att man inte ska gifta sig under det året, haha! Hoppas ändå du jobbar kvar som det när det är dags så att man kan boka dig då 🙂

  Moa Håkansdotter 2016-04-17 11:43:19 http://moahakansdotter.vione.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!