Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOW I EDIT MY INSTAGRAM PICTURES

fannystaaf-instagram

On Instagram lately @fannystaaf!

 

När jag gjorde inlägget om hur jag redigerar mina bilder (ni hittar det här) så var det många av er som bad mig göra ett inlägg om hur jag redigerar mina mobilbilder också. Tyvärr blir det inte ett så roligt inlägg då det kommer vara samma sak som alla bloggare svarar på den här frågan! Haha. Jag redigerar alltid mina bilder i VSCO Cam och det har jag gjort de senaste 3 åren. Det går liksom inte att tävla med deras filter! Jag brukar lägga på lite kontrast eller ljus där om det behövs men oftast så lägger jag bara på filter i VSCO och sedan redigerar jag det sista som ljus/skärpa/kontrast osv i Instagram. VSCO har några gratisfilter men de flesta kostar pengar, värt varenda krona dock! Jag tänkte skriva lite kort om de 3 filter som jag använder mest:

When I wrote the post about how I edit my pictures (you can find the post here) there were many of you who asked me to do another post and show you how I edit my phone pictures. It won’t be such a fun post tough since I’m only going to tell you the same thing as all other bloggers, VSCO Cam! I’ve used it for the last 3 years and nothing can compare to their filters. Sometimes I add a little contrast or brightness in VSCO too but usually just the filter and then I edit the rest in the Instagram app. VSCO has some free filters but most of them you have to buy, it’s worth every cent though. Here are the 3 filters that I use the most: 

filter1

A5

A5 använder jag nästan alltid till selfies och andra bilder på mig själv så som outfitbilder. Jag vet inte varför men det blir alltid snyggast med det filtret! Det är ganska blått och ger fina kontraster och hudfärg

I almost always use A5 for selfies and other pictures of myself. I don’t know why but for some reason it’s always the best filtre for these picture! It’s pretty blue and gives beautiful contrasts and skin tone 

 

filter2

F1 + F2

Dessa filter tror jag är gratis om jag inte minns fel?! Det är i alla fall mitt go-to filter för allt i allobilder, speciellt så är de riktigt snygga på mat! De ger snygga färger och gör bilden lite kallare.

I think these filtres are for free if I don’t remember it wrong?! These are my go-to filters for everyday pictures, especially food! It gives nice colors and makes the picture a bit colder/whiter

 

filter3

S2

S2 brukar jag använda för bilder som ska vara ljusa och mjuka! Det kan bli lite guld ibland dock så jag brukar få höja det blåa lite för att göra den neutral

I use S2 for pictures that I want to be light and soft! It can turn out a bit yellow sometimes but then I just add some blue to get a more natural color

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!