Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FLUFF

fluffy-outfit-1

Sweater: Shein (here), Jeans: Topshop (here), Slipons: Bronx (similar here)

Tack tack tack för den fina responsen ni gav mig här på bloggen, Instagram och Facebook igår ♥ Det värme verkligen i hela hjärtat och gjorde mig om något ännu mer taggad på att komma igång! Roligt att många av er verkar vara intresserade av själva företagandet också, jag ska se till att starta en ny kategori för det och dela alla steg jag tar för att starta mitt företag och tankar kring det as I go. Idag jobbade jag fram till 15 och nu sitter jag och pratar med mamsen i telefon och slukar en skål fancypancy nudlar! Ser fram emot en riktigt lugn och skön kväll nu, Jesper jobbar ikväll så det blir bara jag och några avsnitt av Desperate Housewives. Hoppas ni gillar outfiten förresten!

Thank you so much for the lovely response on yesterdays post about my company! I’m so happy that you are all so excited and that you are also interested in the business part of it all. I will make sure to create a new category for that and share all the steps I take to start my company and my thought on it. Today I worked until 3PM and now I’m on the phone with my mom and eating a fancy pancy bowl with nudels, haha. I’m looking forward to a quite night at home. Jesper is working so it’s just me and some Desperate Housewives episodes. By the way, I hope you like this outfit!

fluffy-outfit-4 fluffy-outfit-11 fluffy-outfit-2 fluffy-outfit-12 fluffy-outfit-5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar verkligen din stil!! Har ett litet önskemål om inlägg; till sommaren ska jag för första gången sommarjobba på en bank, och vad tusan ska jag ha på mig?! Gissar att det är fler i min situation som kikar på din blogg 🙂 PUSS

  Alex 2016-04-19 13:33:52
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Vad glad jag blir!

   Jag skulle ta på mig en pennkjol eller svarta byxor med en söt blus (inte för genomskinlig) och ett par pumps 🙂 Lycka till på jobbet!

   Fanny Staaf 2016-04-29 07:15:24
   Svara
 • Åh älskar hela outfiten! 🙂 Både fluffiga tröjan, färgen på jeansen och skorna! Perfekt vardagsoutfit! 🙂

  {"author":"Johanna" 2016-04-12 12:48:58
  Svara
 • love this jacket

  http://hashtagliz.com

  Liz 2016-04-11 17:13:14 http://hashtagliz.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!