Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.14

filmtips

Spotlight – 7/10
Genre: Biography/Drama/History
IMDB Rating: 8.1
Watch if you liked: Zodiac

Årets bästa film om man ska tro Oscarsjuryn! Jag gillade den, jag tyckte att den var spännande, hade många bra skådespelare och som alltid när det är baserat på en verklig historia så får den mer djup. Det var något som gjorde att jag inte blev fuuuullt så insatt och berörd av denna som jag brukar bli av liknande filmer, men fortfarande bra!

Best movie of the year if you want to believe the Oscar’s jury! I liked it, I thought it was thrilling, had lots of great actors and as always when it’s based on a true story it gets a whole different feeling and depth. There was something about it that made me not care just as much as I usually do when I see these kinds of movies, but it was still good! 

Hachiko – 8/10
Genre: Drama/Family
IMDB Rating: 8.2
Watch if you liked: Lassie?

Alltså, jag tror mitt hjärta gick itu när jag såg den här filmen. Jag vet att det är en gammal klassiker (Lasse Hallström) men om något mot förmodan (som jag) har missat den så måste ni se den! Även denna är baserad på en verklig historia vilket gör att det kanske inte alltid går som man förväntar eller hoppas men det gör den bara ännu mer hjärtskärande. Och jag är inte ens en hundmänniska! Haha. Finns på Netflix!

Guys, I think my heart broke while I was watching this. I know it’s an old classic but if anyone (like me) have managed to miss this one you just have to see it! Just like Spotlight it’s based on a true story which makes it not always turn our as you hoped or expected but even more heartbreaking. And I’m not even a dog person! Haha. You’ll find this on Netflix!

What We Did On Our Holiday – 6.5/10
Genre: Comedy/Drama
IMDB Rating: 6.9
Watch if you liked: I’ll See You In My Dreams

Ahhh så svårt att sätta fingret på denna men den kommer med på listan! Storyn är lite weird emellanåt men barnen är precis min humor! Skrattade från första minuten. Sedan utspelar den sig i Skottland också vilket alltid får mig att drömma mig bort! Lite speciell film som sagt men den gav mig ett par goda skratt.

Ahh I have such a hard time deciding what I thought of this move but it made the list! The story is a but weird at times but the kids are just my humor! I laughed from the first minute. It’s set in Scotland which always makes me dream a little, I love Scotland! Kind of weird movie but gave me a few good laughs. 

filmtips-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ååh jag älskar verkligen Hachiko, en av mina favoritfilmer! 🙂 Det är förresten så himla kul att jag hittat hit till din blogg, bor också i Perth och det är så kul att det finns så ”mycket” svenskar här!

  J 2016-04-09 12:17:51
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Åh vad roligt att du också bor här! Ja det är verkligen en hel del svenskar här, vi kanske springer in i varann någon dag 🙂

   Fanny Staaf 2016-04-10 08:57:54
   Svara
 • Hej Fanny!
  Tänkte om du kunde tipsa om lite snygga baddräkter. Antingen i ett snyggt mönster eller i svart. Jag åker utomlands om en månad och är så sugen på en baddräkt, men hittar inga snygga. (Den du köpte i Ubud var ju bara drömmen!). Vore toppen med lite tips! Kram

  Ellen 2016-04-09 08:41:27 http://passionsbyellen.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hej Ellen! Jag förstår dig, baddräkt är sååå snyggt! Här är två jag gillar:

   – http://rstyle.me/n/bm6au2n43n
   – http://rstyle.me/n/bm6avhn43n

   Håll utkik på både Asos och Nelly nu då de bara kommer få in mer och mer badkläder nu när sommaren närmar sig 🙂 Trevlig resa!

   Fanny Staaf 2016-04-10 09:07:03
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!