Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 FYND UNDER 500-LAPPEN

fynd-nelly

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Lite fynd inför sommaren! Hur perfekt är inte nummer 2..? Vill haaaa. Som jag skrev tidigare så var slutet på förra veckan lite galen. Först jobbade jag väldigt långa dagar fredag och lördag, på Söndag hade Calle dagsfest då han fyllde år och igår låg jag inne hela dagen och försökte återhämta mig från helgen men jag är fortfarande otroligt trött och seg fast jag sov 11 timmar i natt! Jag har gjort illa nacken på något vis också så att smärtan strålar från nacken upp i hela vänster sida av huvudet, så himla jobbigt. Hur som helst, nu är det färdiggnällt! Jag ska ta det lite lugnt idag också men imorgon blir det nya tag!

Some bargains for summer! How perfect is number 2…? I waaaant! As I wrote before the weekend was a bit crazy. We had this big wedding in Mandurah and then it was Calle’s birthday so he had a day party on Sunday and yesterday I was just trying to recover from all of this but I’m still so tired! Haha. I also hurt my neck in some way so the pain goes up in my head, so frustrating. Well, that’s enough whining for today! I’ll take it a little easy the rest of the day but tomorrow I’ll be back on track and have a super productive day! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!