Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.13

filmtips

The Dressmaker – 6,5/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 7.2
Watch if you liked: Brooklyn

Denna filmen var inte alls vad jag trodde vilket var lite tråkigt men ändå vill jag rekommendera den. Man får ta den med en nypa salt då den är lite galen emellanåt men jag tyckte ändå att den var rolig, älskade skådespelarna, miljöerna och kostymerna. Det känns lite mer som en teater än en film på något vis vilket förmodligen är det som gjorde mig tveksam men Kate Winslet är amazing och lite ögongodis i form av Liam Hemsworth är ju aldrig fel. Jag rekommenderar er att se denna men utan förväntningar!

This movie wasn’t at all what I thought it would be which was a bit disappointing but I still want to recommend it. It’s a bit crazy but I thought it was funny and I loved the actors, the environments and the costumes. It feels more like a theatre than a movie, maybe that’s what made me doubt it for a while but Kate Winslet is amazing and some eye candy in the form of Liam Hemsworth is never wrong! I recommend it for those of you who can watch it without expectations. 

The Revenant – 7/10
Genre: Adventure/Drama/Thriller
IMDB Rating: 8.2
Watch if you liked: Dance with Wolves

Äntligen fick vi se omtalade ”The Revenant” som Leo äntligen fick en Oscar för! Filmningen/miljöerna/bilderna är helt fantastiskt vackra, skådespelet är givetvis felfritt och filmer är väldigt välgjord men jag tyckte tyvärr att den var lite långtråkig. Sevärd i alla fall, för Leo’s skull hörni!

Finally we got to se ”The Revenant” that Leo got his first Oscar for! The pictures/environments are breathtaking and the acting is perfect, the movie itself is really well made but I though it got a but slow, unfortunately. Worth seeing anyway, for Leo you guys!!

Naomi and Ely’s No Kiss List – 8/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 5.7
Watch if you liked: Love Rosie

Jag gillade verkligen denna! Den var så lagom på något sätt. Äkta, dramatisk, ungdomlig och så maaassor av riktigt New York (kände igen mig i nästan varje scen!). Ingen kvalitetsfilm men det behöver inte alltid vara det enligt mig. Detta är något av en tjejfilm så kanske inte med pojkvännen, men med tjejkompisen är denna perfekt!

I really liked this! It’s not a quality movie but if you ask me it doesn’t always have to be. It’s honest, dramatic and teenagey with looots of real New York (I recognized the location in almost every scene!). It’s a pretty girly movie so maybe not with the boyfriend, but perfect for girls night! 

filmtips2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Spännande 🙂 Alltid lika kul att läsa dina recensioner. Blir nog att se the revenant inom kort 🙂

  Madeleine 2016-04-04 10:55:31 http://jaensson.blogg.se
  Svara
 • Hej! Har följt din blogg i hur många år som helst och du skriver alltid om så mycket bra filmer och serier, men hittar aldrig någonstans att se dom. Snälla skriv vilken hemsida eller liknande du kollar på i såna här inlägg, hade uppskattat det så mycket!

  Malin Edvarsson 2016-04-03 16:58:55 http://edvarsson.se
  Svara
  • Svar på Malin Edvarssons kommentar.

   Hej Malin! Vad roligt att du gillar mina filmtips 🙂

   Eftersom att det är lite otydligt idag vad som är lagligt och ej när det kommer till streamingsidor så vågar jag inte skriva ut det bara sådär tyvärr, man får helt enkelt vara kreativ och googla! Men i just detta inlägg kan du se Dressmaker på Swefilmer, The Revenant på bio och No Kiss List på Netflix 🙂

   Fanny Staaf 2016-04-04 03:31:31
   Svara
 • Fin, inspirerande blogg! Underbara, Vi är i LA och har tagit en massa fina bilder, kolla gärna in på HTTP://wlaukkanens.se

  Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen 2016-04-02 20:42:07 http://wlaukkanens.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!