Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

QUESTION ME!

fannystaaf-forrest-outfit-5

Det har gått ett år sedan senaste frågestunden så jag tänkte att det var dags igen! Om ni har några frågor om vad som helst (Australien, livet, wedding planning, bloggen, New York, kläder, framtid, tonåren, resor, smink, kärlek etc) så är det bara att ställa dem i det här inlägget. Jag svarar på allt i ett inlägg senare i veckan!

It’s been a year since the last Q&A session so here we go again! If you have any questions at all about anything (Australia, life, wedding planning, blogging, New York, clothes, future, teenage years, travel, cosmetics, love etc) just ask them in this post. I’ll answer all of your questions later this week! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej Fanny! Tack för en helt underbar blogg, min favorit 🙂

  Jag undrade om du skulle kunna berätta lite mer om hur Jesper är som person? Jag tex. inbillar mig att han är lite blyg men väldigt romantisk, stämmer det?

  Det skulle också vara roligt att höra hur länge ni ska bo kvar i Australien, och vad som händer efter?

  Kram!

  Lisa 2016-04-03 04:44:27
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag har följt din blogg sedan 2010, och din blogg har alltid genomsyrats av positivitet, energi och livsglädje.
  Hur lyckas du få livet att kännas så positivt? Vad är ditt driv? Hur tacklar du en mindre bra dag?

  Tack för sex år av inspirerande bloggning, keep on the good work!

  Elina 2016-04-01 13:15:09
  Svara
 • Hej Fanny
  Jag undrar vilken storlek du brukar beställa på kläderna från zuful? Då dom har jätte fina kläder men är lite osäker på storleken om de är stora eller små eller ja hur dom är?
  Kran

  Hilda 2016-04-01 07:32:41
  Svara
 • Hej! Kan du skriva lite pluggtips? Ska börja plugga i höst å känner att jag behöver boosta studietekniken lite!

  I 2016-03-31 12:42:02
  Svara
 • Hej Fanny!
  Vill bara börja med att säga att du verkar vara en så gullig och härlig tjej!
  Min fråga handlar om kärlek. Jag har precis blivit singel efter 4,5 år tillsammans, vilket så klart känns knäppt och sorgligt, men även helt rätt. Vi var väldigt nära varandra, hade en otrolig connection, men jag kände ändå aldrig det där ”åh, den här killen vill jag leva med resten av livet”. Han är mycket äldre än jag, och jag kände hela tiden att jag ville leva ett galet singelliv innan jag träffar mannen i mitt liv, som han hade haft tid att göra! Känner du någonsin så? Eller kände jag så för att min pojkvän inte var rätt för mig? Du är lika gammal som jag och har varit med din pojkvän i flera år, kände du från början att du vill vara med honom resten av livet och att det var helt rätt?
  Det är säkert svårt att svara på, men det hade varit intressant att höra bara 🙂

  ems 2016-03-31 11:51:25
  Svara
 • Hej!
  Jag ska flytta till Perth i höst och undrar om du skulle vilja göra ett inlägg med dina favoritställen i Perth. Både restauranger, fikaställen, affärer, parker, clubbar och så vidare. Vore kul att veta vart man ska gå. 🙂 Undrar också hur du tar dig fram i staden, åker du buss eller så?
  Tack för en jätterolig blogg. Skriv jättegärna mer om ditt liv i Australien 🙂

  Ariana 2016-03-31 10:03:34
  Svara
 • Hej Fanny! Kul med frågestund på bloggen, det var ett tag sedan.. Jag undrar hur eran ekonomi ser ut? Detta kanske är en väldigt privat fråga för dig och isåfall får du bara hoppa över denna. Jag själv tycker om att prata pengar och löneskillnader så det är därför frågar jag. Delar du och Jesper lika på allt – ex. hyra, mat, bil m.m? Var din utbildning CSN berättigad eller betalade du pengar för att gå utbildningen – isf hur mycket? Har du levt på sparpengar under tiden i Australien? Hur mycket tjänar man som weddingplaner generellt? Vad tjänar du nu? Hur mycket tjänar du på bloggen, typ vad är din månadslön med blogg och wedding jobbet? Jobbar Jesper extra utöver sina studier? Tjänar man ungefär samma som i Sverige? Nu blev det väldigt många frågor ser jag, haha. Men jag är bara så nyfiken eftersom du och Jesper lever så annorlunda än vad jag gör och som sagt, tycker du att det är för privat och inte vill svara så är det helt okej 🙂

  Tack för en bra blogg! Jag har hängt med länge och har inte tröttnat än, så fortsätt blogga! :-*

  Stephanie 2016-03-31 09:22:42
  Svara
 • Var vill du bo i framtiden?
  Vilka 2 länder vill du helst besöka?
  Hur vill du ha ditt bröllop?

  Carro 2016-03-31 06:29:55
  Svara
 • Hej Fanny!
  Älskar verkligen din blogg och har hängt med sen du flyttade från Falun till Stockholm! Jag har några frågor,
  1. Vilka bloggar läser du nu för tiden?
  2. Vad tycker du om droger?
  3. Hur många gånger har du varit riktigt kär?
  4. Tror du att det finns ” the one”?

  Fortsätt blogga på samma sätt du gör! Du är grym! Kram <3

  Jaquline 2016-03-30 23:54:44
  Svara
 • Hej!! Jag ska åka till new york om en måndag! Vad tycker du är prio? Vad ska man besöka, äta osv.? 🙂

  Hanna 2016-03-30 22:35:09
  Svara
 • Hej Fanny!
  Vart på västkusten är ert sommarhus som du brukar lägga upp bilder från? Ser så mysigt ut 🙂

  Kajsa 2016-03-30 21:55:21
  Svara
 • Hej,
  jag ar sjalv i brollopsbranchen i LA och skulle vilja hora lite mer om ditt jobb? Ar det heltid, deltid? Va ar dina framtida planer osv. Ar namnligen lite tveksam till branshen om de ar ett wild card sa vill mer an garna hora dina tankar om der 🙂

  .och ocksa hur tusan klarade du dit utan jobb dar ett bra tag..Varit i Perth sjalv och de ar ingen billig stad att leva i!

  Anna 2016-03-30 20:10:48
  Svara
 • Hej!
  Vad är det Jesper pluggar?
  Kram

  T 2016-03-30 18:27:47
  Svara
 • Vill du göra ett inlägg om din vardags sminkning och vilka produkter du använder? ett inlägg om hur man bygger upp en bra bas garderob skulle vara väldigt uppskattat!!

  {"author":"Alicia Coe Boström" 2016-03-30 18:25:15
  Svara
 • Hej fina Fanny!

  Jag är en 16-årig tjej som drömmer om att flytta till USA, drömmen är ju givetvis New York! Så mina frågor är: hur är livet där? Rekommenderar du NYC, vilken del av NY bodde du i? Och sist men absolut inte minst, vilken del av NYC var din favorit?

  Kram <3

  Anna 2016-03-30 15:14:56
  Svara
 • Hej Fanny!
  Hur skulle du beskriva att du är ”politiskt”? Alltså typ vilket parti/färg du röstar på eller håller med mest.
  Har din tid i utomlands förändrat dina politiska åsikter, isåfall hur?
  Lite privat fråga kanske…
  Kram<3

  Wilma 2016-03-30 15:06:03
  Svara
 • Vad är dina 5 måsten om man är i New York i 5 dagar i april? 🙂

  Nea 2016-03-30 13:08:27
  Svara
 • Hej Fanny!
  Kul med en frågestund. Mina tankar handlar främst om wedding planning. Himla roligt att du nu har fått jobb inom det yrke som du har utbildat dig till!
  Jag har haft smått kontakt med utbildningen då jag befinner mig i liknande sist som du gjorde när du började studera detta. Jag frågade lite om internship som du hade i USA, men det var ingenting som ingick i utbildningen eller tog du det initiativet själv att ha praktik på en arbetsplats? 🙂

  Jag skulle gärna vilja ha några meningar om din upplevelse med utbildningen på distans, var stödet bra från skolan? Fungerade det bra att plugga på distans själv med uppgifter m.m.? Hade man någonsin grupparbeten eller är det bara enskilda uppgifter och inlämningar?
  Vore kul att få höra lite tankar och även lite betyg om hur du skulle betygsätta utbildningen allt som allt? 🙂

  Tack & bock!
  /Tina

  Tina 2016-03-30 13:04:21
  Svara
 • Vad är dina & Jespers planer inför framtiden? 🙂
  Har egentligen så många frågor, att jag skulle ta upp ett helt inlägg, så jag håller mig nog till denna, haha 🙂

  Linda 2016-03-30 09:28:52
  Svara
 • Vad är ditt bästa tips för sparande? Vet att du gjorde ett liknande inlägg för ett tag sen, så om du vill kan du ju bara länka det. Skulle vara toppen att få tips på hur man ska spara när man går på studiestöd!

  Johanna 2016-03-30 09:17:10
  Svara
 • Hej! Har följt din blogg i år nu och måste säga att det är den mest mysiga, inspirerade och fantastiska blogg av alla! Men till frågan, jag är i den åldern där de är mening att livet ska falla på plats och man ska bestämma vad man ska göra med livet, högskola, jobb eller resa? Känner mig fortfarande vilsen och tror om jag ska vara helt ärlig att jag har en onödig gymnasieutbildning som jag egentligen inte gillar utan valde enbart pga att den skulle garantera mig en trygg ekonomisk ställning senare i livet. Hur visste du vad du ville när du stod där på studentdagen? När visste du det?

  MB 2016-03-30 09:12:37
  Svara
 • Vill/ska ni flytta tillbaka till Sverige när Jesper är klar med plugget i Perth? Ska ni tillbaka till lägenheten du köpte i vasastan? Var/är det inte läskigt att hyra ut i andrahand?

  {"author":"Mathilda Alm" 2016-03-30 09:07:44
  Svara
 • hur fick ni tag på boende i Australien och vad kostar det? Kan du inte berätta lite om ert liv i Australien, alltså mer det praktiska! Hur det funkar jämfört med Sverige, bil, vardagshandling osv, om du förstår vad jag är ute efter haha!
  Sen är jag också nyfiken på din utbildning och ditt arbete! Hur många liknande utbildningar finns och finns det någon i Sverige? Vad krävs för att komma in, både vad det gäller personlighet och det mer formella som betyg. För och nackdelar med jobbet och om man tjänar bra?
  Det blev många frågar haha, men jag är så fascinerade av ditt liv! Tack för en bra och läsvärd blogg, absolut den bästa jag följer!

  Hannapalms 2016-03-30 08:35:37
  Svara
 • Hej! Australien är ett resmål som står på min bucketlist! Vart tycker du att man ska åka i Australien och vilka saker får man inte missa?

  Gabriella 2016-03-30 08:18:36
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!