Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MOM JEANS

mom-jeans-outfit-4

Sweater: Selected Femme (here), Jeans: TopShop (here), Sneakers: Stan Smith (here) Bag: Charles & Keith

Igår var första svala dagen här i Perth! Det blev bara 23 grader vilket kändes väldigt skönt. För första gången på länge kunde jag ha på mig mina mjukiskläder hemma utan att svettas ihjäl och jag längtade riktigt efter den där varma koppen te till frukost. Idag är det dock över 30 grader igen… Jag firade i alla fall kylan med att inviga mina nya ”Mom Jeans” som jag köpte på TopShop förra veckan, vad tycker ni? Hiss eller diss? Det är ju en lite speciell modell som nog tar ett tag att vänja sig vid men färgen är ju bara fööör snygg.

Yesterday was the first ”cold” day here in Perth! We only had 23 degrees which felt really nice. For the first time since I got back from Sweden I could wear my sweatpants inside without sweating like crazy and I really longed for that hot cup of tea that I usually have with breakfast. Today it’s more than 30 degrees again tough.. haha. I celebrated the cold with wearing my new ”Mom Jeans” for the first time, what do you think? Yes or no? It’s a pretty unique model that probably takes a while to get used to but the color is just sooo perfect. 

mom-jeans-outfit-7 mom-jeans-outfit-5 mom-jeans-outfit-11 mom-jeans-outfit-6

Nej, nu är det dags för påskhelg hörni! Om några timmar blir jag upphämtad och då ska jag, Jesper och Ava åka till Ikea och köpa på oss sill, köttbullar, korv, lösgodis och annat nödvändigt till påskbordet!

Now it’s time for Easter Weekend! In a few hours I’ll get picked up to go with Jesper and Ava to Ikea and buy lots of traditional Swedish food and candy for the easter dinner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hiss alla gånger, skitsnygga jeans!!
  Glad påsk! 😀

  moa 2016-03-26 12:12:09
  Svara
 • I love this outfit 🙂

  {"author":"Elise" 2016-03-25 12:49:22
  Svara
 • Sjuuukt snygga jeans! Har ett par ljusa som är mina absoluta favoriter, så sköna och himla snygga till nästan allt!

  Johanna 2016-03-25 12:10:57
  Svara
 • Hiss! Har också ett par mom-jeans och jag älskar dem! Använder dem mer än alla andra jeans jag har 🙂
  Glad påsk!

  Linda 2016-03-24 15:47:11
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Vad roligt att höra! Ja jag känner på mig att dessa kommer bli favoriter med 🙂 Glad påsk!

   Fanny Staaf 2016-03-25 03:52:08
   Svara
 • Wow, hur snygga jeans som helst ju!

  Hil 2016-03-24 12:47:13
  Svara
 • Hej Fanny!
  Älskar jeansen, har varit på jakt efter ett par mom jeans nu ett tag så komme lätt klicka hem dessa.
  Dock undrar jag hur du vet vilken storlek du ska välja när du beställer jeans på nätet?
  Jag tycker det är jätte svårt just när det gäller jeans.
  Annar måste jag få säga att du har en grymt fin blogg 😀 tycker verkligen om dina outfits inlägg och bröllops inlägg.
  Kram.

  ELLEN 2016-03-24 12:09:47
  Svara
  • Svar på ELLENs kommentar.

   Hejsan!

   Vad roligt att du gillade dem 😀 Just dessa köpte jag i butik men jag brukar bara beställa min vanliga storlek, jag har 28 i dessa! De är lite stela i början men de töjer sig lite och mjuknar när man använder dem 🙂

   Tack för din superfina kommentar ♡

   Fanny Staaf 2016-03-24 14:04:00
   Svara
 • Hi Fanny! You have an amazing blog and look fantastic, love the jeans! As an inspiration to many women I’d love your feedback on a new app I’m creating with a friend. It’s called Watcher, and it’s a safety app for anyone who is afraid when they’re out alone at night. We’re launching in Sweden soon and I would be so grateful for your support. It could be as simple as taking a survey and/or sharing it on social to writing a blog about Watcher when it launches.

  Survey: https://www.surveymonkey.com/r/QG3DMD2

  Thanks so much!
  Danika Maia
  www.danikamaia.com

  Danika Maia 2016-03-24 09:56:16 http://www.danikamaia.com/watcher-safety-app
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!