Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MORNING TUESDAY

pyjamas-1

Skönaste pyjamasskjortan någonsin! Jag så gott som bor i denna all tid jag spenderar hemma, oavsett om jag sover, ser på TV eller jobbar hemifrån. Ni hittar den i 7 olika färger här.

Most comfy pajama shirt ever! I practicly live in this when I’m at home no matter if I’m sleeping, watching TV or working from home. You’ll find it in 7 different colors here.

Godmorgon mina fina! Hoppas solen skiner på er vart ni än är, det gör den inte här idag vilket visserligen är ganska skönt men även tråkigt då jag hade hoppats på att ta lite fina bilder idag. Det får bli imorgon helt enkelt! Idag är jag ledig och har spenderat förmiddagen framför datorn med mail, lite planering och ”fuskjobb” för ett nytt stooort projekt som jag egentligen ska starta 2017 men jag kan helt enkelt inte hålla mig från att börja lite smått.. haha. Jag är oändligt taggad! Nu ska jag göra dagens tredje kopp te och sätta mig och läsa ikapp favoritbloggarna, ett inlägg om basgarderob kommer upp här senare så håll utkik efter det. Hoppas ni får en underbar dag ♥

Good morning everyone! I hope the sun is shining wherever you are, here it’s all cloudy. It’s kind of nice actually but I had hoped to get some pretty pictures today but I’ll just have to do that tomorrow instead. Today I have the day off so I’ve spent the morning replying to emails, doing some planning and also some work for a huuuge project that I’m not supposed to start until 2017 but I simply can’t let it be, haha. I’m so excited! Now I’ll make my third cup of tea for today and then read all my favorite blogs. A post about the perfect basic wardrobe will show up here later today so stay posted. Have a great day you guys ♥

pyjamas-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Heej! Tack för en superbra blogg! Vore jätte roligt att se vilka bloggar du läser och kanske en veckans blogg tävling igen där man får anmäla sig och du väljer ut dina favoriter?

  Therese 2016-03-23 00:38:17 http://www.devote.se/theresehansen
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hejsan! Vad glad jag blir att du gillar den 🙂

   Åh jag har faktiskt tänkt göra ett nytt sådant inlägg med era bloggar snart, jag hade bara tänkt ge er en chans att få lite vår där hemma först för jag vet själv hur knepigt det är att få till inspirerande inlägg när allt bara är grått och kallt. Men om några veckor hoppas jag 😀

   Fanny Staaf 2016-03-23 03:25:46
   Svara
 • Åh nu kommer jag få gå och vara nyfiken ända till i höst! Haha! Hoppas du haft en fin dag <3

  {"author":"Paula" 2016-03-22 20:48:07
  Svara
  • Svar på {"author":"Paula"s kommentar.

   Haha förlåt! Hatar själv när bloggare skriver sådant men jag kan inte hålla mig för det tar upp 70% av min tid just nu! Haha. Hoppas du också haft en helt underbar dag

   Fanny Staaf 2016-03-23 03:27:00
   Svara
 • Hej Fanny!
  Tack för en fantastiskt bra blogg! Helt klart min favorit! Har hängt med ända sen du flyttade från Falun till Stockholm 🙂

  Kan inte du göra ett inlägg med alla bloggar du läser?

  Tack för alla tips du ger, fortsätt med allt!
  Kram<3

  Jacquline 2016-03-22 12:54:03
  Svara
  • Svar på Jacqulines kommentar.

   Hejsan!

   Åh gud så roligt att du hängt med så länge 😀 Ska se om jag kan fixa ett sådant inlägg snart, stor kram

   Fanny Staaf 2016-03-22 16:52:51
   Svara
 • Hej Fanny! Väldigt fin pyjamasskjorta! Jag är nog som dig i kroppsformen så får man fråga vad du har för storlek? Vill beställa till Sverige! 🙂
  Tack snälla för svar!
  //Linnéa

  Linnéa 2016-03-22 11:13:02
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hejsan!

   Självklart! Jag har S i denna, om du tittar vid skjortan på hemsidan så ser du de exakta måtten för varje storlek där om du är osäker!

   Fanny Staaf 2016-03-22 16:53:54
   Svara
 • Har sett att du lagt ut mycket från Zaful, var inne och kollade och de har så mycket fint! Är det ett bra märke och är det säkert att beställa från dem? 🙂

  Johanna 2016-03-22 11:10:54
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej!

   Ja det har massa fint verkligen 🙂 De är absolut säkra att beställa från men som alla andra budgetsidor kan man nog ha lite otur med kvalitén ibland, allt jag fått hem hittills dock har varit superfint och jag har blivit glatt överraskad 😀

   Fanny Staaf 2016-03-22 16:55:07
   Svara
 • Låter som en bra dag 🙂 Spännande med projekt, blir ju nyfiken 😉

  Cherie 2016-03-22 09:30:54 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!