Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PLAY ME LIKE A GRAND PIANO

gold-jumpsuit-12

Jumpsuit: Shein (here), Sandals: Mango (here), Bag: Åhléns (similar here), Bracelet: Jane and Sophie

Hur fin är inte den här shortsdressen?! Helt klart bland det bästa jag någonsin köpt från Shein, väl värd varenda krona (kostar ca 150 kr). Jag har fått mycket komplimanger för den när jag haft den på mig också! Den har blivit mitt nya go-to-plagg när det är dags för party. Annars då? Det är måndag igen och jag har jobbat den största delen av dagen, inget blomjobb idag utan jag har hjälpt min chef att börja designa lite prislistor och spåna på inlägg till företagsbloggen. Det känns så kul att jag kan hjälpa till på massa olika sätt och inte bara med själva floristdelen. Nu ska jag ge mig ut på en kvällspromenad och sedan fixa middag, för er har ju dagen knappt börjat än så jag hoppas att den blir super ♥

How pretty is this jumpsuit?! Without doubt one of the best garments I’ve ever gotten from Shein. Worth every penny! I always get tons of compliments for it too, it is my new go-to outfit for partying. Anyway, it’s Monday again and I’ve been working most of the day. Not with flowers today but I’ve been helping my boss design some price lists and also started working on some blogposts. I love that I can help out with more stuff than just the florist part. Now I’ll go out on a evening walk and then fix some dinner, for most of you the day hasn’t even started yet so I hope it’ll be a good one ♥ 

gold-playsuit-outfit-4 gold-playsuit-outfit-7 gold-jumpsuit-outfit-14 gold-playsuit-outfit-6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding