Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WHAT’S YOUR FAVORITE POST?

instagram

On my Instagram (@fannystaaf) lately

Hej fina! I och med att kommentarerna blir färre och färre så är det lite knepigt för mig att veta vad ni uppskattar ibland! Det händer att jag skriver ett inlägg som jag är säker på att många av er kommer gilla och sedan får det inte en enda kommentar, och då blir jag osäker på om jag verkligen ska fortsätta med liknande inlägg eller om det bara är slöseri med tid. Tillexempel så höll jag på att sluta med filmtips förut tills jag hade någon frågegrej här på bloggen och frågade vad ni ville se mer om och nästan alla skrev ”filmtips”! Haha. Så för att det inte ska hända igen så har jag förberett en liten undersökningsröstning här där ni gärna får rösta på era tre favoritinslag här på bloggen så att jag får bättre koll på vad ni gillar! (:

English // Hello beauties! Sometimes it’s hard to know what posts you like and don’t like so I’ve prepared this poll to get a better understanding of it! I would love it if you would vote for your three favorite kinds of posts here on my blog so that I’ll know what to focus more on (: 


panel management

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Det jag älskar med din blogg är blandningen, man får lite av varje! Tycker om alla dina tips och annorlunda inlägg, tex. Hur du flyttar hemifrån, bästa pluggtipsen, hur man sparar mer men också som det senaste hur du redigerar dina bilder! 🙂 Blir alltid glad när man ser att du har uppdaterat! 😀

  Sara 2016-03-21 13:10:00
  Svara
 • Jag håller med ovanstående! Det som jag tycker gör din blogg så bra är att det är en blandning av det mesta. Kram!

  {"author":"Linda" 2016-03-21 06:14:09
  Svara
 • Haha, jag klickade i alla 🙁 Tycker att din blogg är så himla härlig överlag. Blir alltid peppad och inspirerad av att kika in här, så glad över att ha hittat tillbaka hit efter haft uppehåll på några år (varför vet jag inte?). Du kanske inte får så mycket kommentarer då det är ganska neutrala inlägg eller vad man ska säga, inte så mycket åsikter osv utan man kanske kikar in för, som mig, få lite inspiration. Förstår dock att det är tråkigt för dig 😉 Ska bättra mig med kommentarer.

  Mathilda 2016-03-20 13:31:37
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Hej Mathilda! Vad kul att du har hittat tillbaka hit 🙂 Och tack för dina fina ord, jag tror att du har helt rätt. Stor kram!

   Fanny Staaf 2016-03-22 05:31:29
   Svara
 • Jag älskar att du har en så blandad kompott av ämnen, det är ju lite av din grej. Extra kul dock är dina guider som alltid är proffsigt gjorda och väldigt användbara, dom kan man leta upp i efterhand när man behöver. Men roligast är alltid att följa din vardag, älskar dina veckoinlägg med alla bilder, det är dom som gör att de flesta tycker att dom känner dig. Vi är många som gillar dig Fanny!

  Elvira 2016-03-20 12:09:06
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Tack för jättebra feedback Elvira, så himla kul att höra vad ni uppskattar! Stor kram!

   Ps. Jag gillar er superdupermegamycket med!

   Fanny Staaf 2016-03-22 05:32:27
   Svara
 • Hade jag fått så hade jag kryssat i alla alternativ! Det jag gillar allra bäst med din blogg är att den känns äkta och blandningen av inlägg. Man vet aldrig vilken typ av inlägg som väntar vilket gör det spännande att följa din blogg! 🙂 Fortsätt som du gör, du är helt grym! kram

  Isabelle 2016-03-20 10:48:14 http://bellerina.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Åh vad kul! Ja jag ska absolut fortsätta med blandningen, jag har ju så mycket olika ämnen som jag vill skriva om 🙂 Stor kram och tack för kommentaren

   Fanny Staaf 2016-03-22 05:33:00
   Svara
 • Filmtips, veckans bilder (bilddagbok) och DIY’s älskar jag att få ta del av i din blogg!

  Ida 2016-03-20 10:02:29
  Svara
 • Jag tror inte du behöver oroa dig att folk inte kommenterar även om jag fattar att det är tråkigt att inte få feedback. Tror många gillar bloggen men bara inte kommenterar, om det inte ställs någon specifik fråga. Kram

  Linda 2016-03-20 09:06:51
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Det handlar inte om att jag ”oroar mig” utan snarare att jag vill ha en bättre bild av vad ni uppskattar mest så att jag vet vad jag ska lägga lite extra krut på 🙂

   Fanny Staaf 2016-03-20 09:50:18
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!