Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WEEKEND INSPO

collageinspo

Weekend inspo

Hej finisar! Hoppas att ni haft en riktigt mysig/rolig/produktiv start på eran lördag. Här har vi mulet idag för första gången i år! Haha. Lite skönt är det faktiskt, jag har suttit inne och fixat med lite mail och bloggrejer på datorn och Ava sitter här bredvid och pluggar. Ikväll ska jag stanna hemma och mysa med Jesper, fast vi bor i samma lägenhet så har vi inte setts på 2 dagar! Jag åkte till jobbet innan han vaknade igår, jag sov när han kom hem och när jag vaknade imorse hade han redan åkt till jobbet. Nu ska jag sätta mig och klura ut vad jag ska bjuda er godingar på här på bloggen imorgon, vi hörs då!

Hello beauties! I hope you’ve had a cozy/fun/productive start to your Saturday. Here it’s cloudy today for the first time this year! Haha. It’s actually pretty nice, I’ve been spending the day inside getting some work done and Ava is here studying and keeping me company. Tonight I’m just going to stay in and spend the night with Jesper, even tough we live in the same apartment we haven’t seen each other for 2 days. Yesterday he was sleeping when I went to work and then I was sleeping when he got home and when I woke up this morning he was gone again. Now I’m going to figure out what to publish here for you guys tomorrow, talk soon! 

inspiration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Längtar efter ditt inlägg om hur man redigerar bilder, du har alltid så fina bilder 😀

    Agnes 2016-03-19 21:21:34
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!