Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VEET ESSENTIALS INSPIRATIONS + TÄVLING

veet-2

 

INLÄGGET PRESENTERAS I SAMARBETE MED VEET ESSENTIALS

 

I samband med att Veet Essentials har släppt en ny serie för hårborttagning, ”Veet Essentials Inspirations” frågade de mig om jag ville prova de nya produkterna och utvärdera dem här på bloggen, vilket jag självklart ville! Jag hade faktiskt aldrig vaxat mig tidigare så jag var lite nervös innan, men det ni vad? Det gjorde faktiskt inte alls så ont! Jag fick även i uppgift att reflektera och koppla lite kring ”sisterhood” och vikten av den kvinnliga gemenskapen, så jag bjöd in Ava och Amina till vaxningsdate med bubbel så att vi kunde prova produkterna tillsammans! Vad är mer sisterhood än att hjälpa varandra ”vara fin så får man lida pin”? Haha. Det hela blev en supermysig eftermiddag med många skratt och lena ben!

veet-1

I Essentials Inspirations ingår en hårborttagningskräm med druvkärnolja (99:-), Wax Strips som är vaxremsor för ben och kropp (99:-), Precision Wax Strips som är mindre vaxremsor för mindre områden så som ansikte (79.90:-) och Warm Wax med Argan Oil som används med tygremsor som ingår (99:-). Alla produkter finns att köpa i välsorterad dagligvaruhandel och i butiker över hela landet. Denna serie är gjord på ingredienser från 100% naturliga källor och lämnar din hud silkeslen och hårfri i upp till 28 (!!) dagar. 

När vi började prova produkterna så blev de stora vaxremsorna genast min favorit! De var så himla lätta att applicera på benen och utan det minsta kladd eller förberedelser så hade jag hårfria ben! Vi provade även varmvaxet som jag tyckte var mer effektivt men det krävde lite mer förberedelser och man fick vara försiktig så att man inte spillde. De små vaxremsorna tog effektivt bort håret på överläppen och under ögonbrynen och hårborttagningskrämen använde jag för bikinilinjen senare när jag duschade av mig. Tidigare när jag använt hårborttagningskräm har mina naglar nästan löst upp sig och fingrarna har börjat svida men det märkte jag inte av alls den här gången, förmodligen tack vare de naturliga ingredienserna. Ett annat plus som jag verkligen gillade med de här produkterna är att allt verkligen ingick i förpackningarna! Det var inte bara vax eller kräm utan det fanns även gott om tygremsor, skrapor, sköna våtservetter att torka av huden med efteråt för att lugna den och en spatel som även kollar att temperaturen på vaxet är rätt så att man inte bränner sig.

Bloggbilder SS165

 

TÄVLING

Så, är ni också sugna på att bjuda in till vaxningsdate?! Jag lottar ut 2 kit med alla nya produkter i ”Essentials Inspirations” så att ni också kan prova dem. Allt ni behöver göra för att delta är att skriva vad sisterhood betyder för er i en kommentar här nedanför. Glöm inte att fylla i en korrekt mailadress också så att jag kan kontakta dig om du vinner! Tävlingen pågår till 13/4 då jag återkommer med en utvärdering på hur produkterna fungerat för mig + de lyckliga vinnarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Sisterhood.
  Livet har alltid sett ut så att tjejer kommit i andrahand. För mej handlar Sisterhood om att alltid våga back och upphöja grymma tjejer i sin omgivning, våga skryta, våga ta plats, våga stötta så som aldrig förut. Systraskap är det mest äkta och genuina som finns. Det är att föråndra.

  Kristin Gylseth 2016-03-24 23:52:20
  Svara
 • Sisterhood är att hänga med en bästis och verkligen kunna vara sig själv, mer än med någon annan. Vara knäppa tillsammans och bara skratta kan vara det finaste jag vet 🙂 det handlar också om att göra allt tillsammans, mysa i soffan med te och kladdkaka, träffa söta killar och hjälpas åt med raggningen eller bara dansa gärnet, det spelar ingen roll bara man är med en tjejkompis!

  {"author":"Lovisa" 2016-03-23 21:36:51
  Svara
 • För mig är sisterhood det som jag känner med mina två bästa vänner J och S. Vi kan tillsammans vara oss själva till 100%, vi stöttar varandra i vått och torrt och hjälper varandra att hitta rätt och resa sig upp när man ramlat. Vi kan skratta till tårar kommer och gråta tills tårarna tar slut, vi kan bara vara utan att säga några ord utan att det ska kännas konstigt. Vi delar allt både det dåliga och det bra och finns där dag som natt för varandra.

  Kram Sanna

  Sanna 2016-03-22 14:11:34 http://mammasvardag.se
  Svara
 • Sisterhood för mig är att skapa minnen ihop, varesig det är galna utekvällar eller att sitta i soffan och se på film. De vänner jag ser som ”systrar” är de vänner jag kan skratta med, men även vara tyst med. Ibland behövs inte ord, utan bara att vara bekväma med varandra.

  Emelie S 2016-03-20 21:35:32 http://Movefromhome.tumblr.com
  Svara
 • Samhörighet med en annan människa, att kunna vara dig själv till 100%, att stötta varandra i vått och torr, att hjälpa varandra hitta rätt, att finnas där när man hamnat fel, att skratta tills tårarna kommer, att gråta tills tårarna tar slut, att dela alla ens bästa, och sämsta, upplevelser med varandra. Det är sisterhood för mig.

  Amanda 2016-03-20 07:58:38
  Svara
 • Sisterhood enligt mig förklaras bäst genom att förklara hur jag och mina 4 bästa tjejkompisar är mot varandra. Det är att man får vara sig själv till 100%, vi stöttar varandra när det är tufft, peppar varandra, kan säga åt varandra när man anser att någon gör fel, SKRATTAR tills vi gråter eller gråter tills vi skrattar. Oavsett att en bor i Norge och en annan i en stad mil ifrån oss andra 3 spelar det ingen roll när vi väl ses. Sisterhood är att hjälpa varandra, inte vara avundsjuk eller på något sätt missunna varandra härliga saker.

  Malin 2016-03-19 13:41:02
  Svara
 • Den sjukaste utekvällen av dem alla.
  I pyjamas framför TV:n med största godispåsen.
  Det två timmars långa telefonsamtalet som kändes som tre minuter.
  Skitsnacket och de interna skämten som ingen annan förstår.
  Någon som kommer med pizza, choklad och förståelse när livet inte är på topp och någon som ger en de innerligaste kramarna och de ärligaste orden.
  Någon som inte alltid behöver finnas just intill en fysiskt, men som man vet exakt var man har dem ändå.

  För mig är det sisterhood i sin bästa form!

  Jessica 2016-03-18 22:19:07
  Svara
 • Sisterhood är för mig det där speciella bandet man har till sina närmsta tjejkompisar. Det som inte riktigt går att förklara med ord, men det är dem där som alltid finns där för en. Bortsett från det där djupa bandet man har ska man kunna skratta tills man får ont i magen tillsammans. Det är nog bland det mest underbara jag vet, och det skulle absolut bli en hel del prat, skratt och härligheter på en spakväll med mina tjejer och därför skulle det vara superkul att vinna det här kitet! Kramar!

  Ida 2016-03-17 22:02:10
  Svara
 • Hej Fanny!!

  Sisterhood för mig betyder att man har ett sånt starkt band med en kompis och är så tighta att man tar varandra som familj. Min närmaste vän och jag delar absolut sisterhood och skulle vara så himla kul att överraska henne med detta kit och ha en riktig spa kväll!:) KRAM

  Agnesa 2016-03-17 17:03:02
  Svara
 • Sisterhood för mig förknippas med mina systrar och den goda relationen jag till dom, vi gör allt tillsammans och det är med dom jag kan vara 100% mig själv. Jag finns alltid där för dem och de är alltid där för mig❤️

  Diana R 2016-03-17 16:00:33
  Svara
 • Sisterhood är vad jag kallar vännerna närmast hjärtat. Den inre vänskapskretsen. Om jag vann detta kit skulle jag faktiskt dela det med min lilla syster. Jag har nyligen fått min första dotter och kommer därför inte ut för att träffa så mycket folk just nu så skulle vara kul och framför allt välbehövligt att kunna bjuda hem syster på en liten spa night och testa veets nya produkt.

  Frida 2016-03-17 10:03:38 http://iliveforthememories.blogg.se/
  Svara
 • Roligt att kunna vinna ett kit och testa. Tycker du gjorde helt rätt i att testa med tjejkompisarna 🙂 Det gjorde jag med första gången!
  Sisterhood för mig är ens systrar och väninnor som man alltid har vid sin sida (behöver ej vara blodsband!). Vi känner varandra utan och innan. Vi behöver inte ses eller höras varje dag för att veta vart vi har varandra men tar inte vår vänskap och kärlek för given. Vi uppskattar varandra för de vi är och lyfter varandra i vått och torrt. Vi stöttar och tröstar vid motgångar och är de som hurrar högst när de går bra för någon. Vi kompletterar varandra helt enkelt och vet att vi kommer hålla ihop oavsett vad som kommer emot oss! <3

  {"author":"Madeleine Jansson" 2016-03-17 07:27:21
  Svara
 • Hejj,älskar din blogg till att börja med och använder faktiskt veet hårborttagning men ajaaaa
  jag har faktiskt inte hört mycket om ”sisterhood” men när jag tänker på det så tänker jag på att hjälpa sin kompis(nära som en syster) genom dagen. Både hon och jag har haft svår uppväxt och har fortfarande problem så ”sisterhood” känns som vardag för mig och henne(:

  Ajla 2016-03-16 21:31:57
  Svara
 • Sisterhood; ett band som aldrig kan brytas oavsett hur många ”fights” som hafts, fula ord som slängts iväg och mentala breakdowns man fått på den andre. För jag skulle aldrig vilja gå miste om alla den kärlek, bekräftelse, pålitlighet, trygghet, skratt och löjligheter som dessutom finns. Sisterhood innebär att jag får dela allt detta med min förebild, min glädje, min andra halva, och min älskade älskade stora syster.

  paulina_suonvieri@hotmail.com

  Paulina, 100 Kitchen Stories 2016-03-16 16:03:40
  Svara
 • Kort och gott handlar sisterhood för mig om att finnas där för och stötta varandra i vått och torrt samt att acceptera varandra så att man vågar vara sig själv 🙂

  Isabelle 2016-03-16 15:54:38 http://bellerina.blogg.se/
  Svara
 • För mig innebär Sisterhood att hålla alla kvinnor ryggen! Hur viktigt det är att vi stöttar upp varandra om någon håller på att falla. Tillsammans kan vi vara starkast i världen, men det gäller att vi hjälper varandra!
  Åhhh när jag tänker på detta tänker jag att det bara är 6dagar(!!!!) kvar tills jag får träffa mina härliga tjejer som varit spridda runt världen och Sverige!

  Ha en fin dag Fanny!

  Kajsa 2016-03-16 15:28:35
  Svara
 • Åh älskar den frågan! Sisterhood för mig handlar om att lyfta varandra, att våga vara sig själv och acceptera varandra. Är danslärare för unga tjejer och det bästa jag vet är att se småtjejerna stråla när vi har en free circle där alla får gå in och spontant dansa av sig. Att se de andra tjejerna peppa istället för att döma när någon vågar bjuda på sig själv värmer hjärtat!

  Matilda 2016-03-16 15:23:39
  Svara
 • Sisterhood för mig är hur vi tjejer peppar o pushar varandra i livet. Är så vansinnigt trött på hur tjejer klankar ner på varandra på sociala medier o säger saker som en aldrig skulle säga i verkliga livet. Fram för glada o positiva tjejer som hjälper till att lyfta sina ”medsystrar”.

  {"author":"Frida Andersson" 2016-03-16 13:10:45
  Svara
 • När jag tänker på ”sisterhood” är det främst en slags gemenskap om hur vi kvinnor inte ska trycka ner varandra för att må bättre utan för att vi tillsammans ska stötta och finnas där för varandra. Det finns för mycket mobbning och kvinnoförtryck som är svårt att bekämpa inom kort framtid, därför ser jag sisterhood som en långsiktig lösning där vi lär oss att finnas där för varandra och stå upp för inte bara mina rättigheter utan alla kvinnors rättigheter. Vi kan och vi vill, tillsammans!

  Amalia 2016-03-16 12:43:14
  Svara
 • Sisterhood för mig är det speciella bandet man som tjej kan ha till en annan tjej. Det kan vara syster, bästa vän, kusin, mamma, egentligen vem som helst! Det som gör det till sisterhood är ju faktiskt den villkorslösa relationen. En relation där man förstår varandra, peppar varandra och ger varandra utrymme att vara sig själv. Det kan vara att skratta åt den andres skämt fastän det inte var kul, att följa med till UMO på ett jobbigt möte, ja det kan vara allt! Sisterhood är något alla borde få för det är helt fantastiskt och betyder mycket i tunga situationer.

  Tilda 2016-03-16 12:33:17
  Svara
 • Sisterhood för mig är tjejer som inte trycker ner varandra utan lyfter upp varandra oavsett om man har känt varandra sedan barnsben eller nyss har träffats. Man ser för mycket utanförskap nu och jag värdesätter när någon ger en annan person en fin kommentar eller komplimang som lyfter den andra personen. Vi tjejer är experter på att jämföra oss med andra och det skapar väldigt mycket intriger! Att istället hjälpa till att glädjas med andra och lyfta upp varandra tycker jag är Sisterhood!

  Cherie 2016-03-16 10:12:58 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
 • Sisterhood för mig är när vi tjejer väljer att ställa upp för varandra, hålla varandras ryggar, stötta varandra och peppa varandra att bli sitt bästa jag! Att man inte ifrågasätter utan istället respekterar att alla är olika. Främst att vi är genuint glada för varandras skull.

  Håller tummarna stenhårt för en vinst:D Jag blev mamma förra året och la ingen tid på mig själv under hela 2015. Mitt nyårslöfte var att ta mer hand om mig själv igen, vilket jag har gjort 🙂 så det skulle vara så kul att få testa dessa produkter!

  Kram,
  Johanna

  Johanna Öberg 2016-03-16 09:35:24
  Svara
 • Sisterhood för mig behöver inte vara blodsband, det är en person som förstår mig precis som jag förstår henne. En vänskap som alltid finns där att luta tillbaka på, både glada och sorgliga stunder i livet. Det fina är att även om vi bor på så olika platser och inte alltid har en daglig kontakt är allt precis som vanligt igen när vi väl ses. Jag har turen att ha ett par sådana fina vänner som passar in just under beskrivningen men även min lillasyster som jag har väldigt nära kontakt med. Så kort sagt, sisterhood för mig är något mer än bara vänskap – det är ett band som inte riktigt går att ta på och är guldvärt!

  Sandra 2016-03-16 09:25:41
  Svara
 • Detta hade jag verkligen behövt, håller tummarna för att jag får hem det! Sisterhood för mig är när man med sina tjejvänner klickar på en helt annan nivå än med övriga. Jag har ca tre sådana vänner, som alltid finns där, vi har gått igenom dem jobbigaste perioderna samt dem roligaste perioderna tillsammans. Trots alla pinsamma och dumma saker man gjort så står dem vid ens sida, för mig är det sisterhood.

  Therese 2016-03-16 08:17:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!