Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BEST OUTFITS FROM JANURAY & FEBRUARY

outfit-1

YOUR FAVORITES FROM JANUARY & FEBRUARY

outfit-2

MY FAVORITES FROM JANUARY & FEBRUARY

Guuud vad varmt det har varit de senaste dagarna! Igår var det över 45 grader mitt på dagen och det var liksom så varmt så att om man gick snabbt så brände verkligen ”fläktarna” på huden och munnen torkade ihop i varenda andetag! Jag vaknade mitt i natten och var så varm så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen så jag rev ur alla våra sängkläder och slängde in dem i duschen där jag dränkte dem i kallt vatten och sedan la jag mig i en dyngsur men såå sval och skön säng, haha. Jesper vaknade och var heeeelt förvirrad, ”Varför är det blött?” hahah! Jesper jobbar ikväll så jag ska passa på att catcha upp med lite jobb och mail! Hoppas ni får en grym tisdag alla fina!

Gosh, it’s been so hot the last couple of days! Yesterday is was more than 45 degrees celcius and the air almost burned my skin when I was outside. I woke up in the middle of the night and were sooo hot so I took all our bedding and put it in the shower where I drenched it in cold water and then made our, very wet, bed haha. Jesper woke up and was so confused, ”Why is it wet?” haha. Jesper is working night tonight so I’ll take toe opportunity to catch up on some work and emails. Have a great Tuesday all of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du har en sådan fantastisk blogg Fanny! Tack för inspiration i varenda inlägg. Du har ett sådant brett utbud av inlägg, mode, mat, bröllop, jobb, tips, filmer osv. Helt underbart! Tack!

    S 2016-03-15 18:49:19
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!