WEEKLY SNAPSHOTS: WEEK 9 & 10

frasers-wedding-5

Förra fredagen började jag jobba på Zinnia Floral Designs i Subiaco! Här har ni min underbara chef Nat när hon gör brudbuketten till ett stort bröllop vi hade i Kings Park på lördagen!

Last Friday was my first day working for Zinnia Floral Designs in Subiaco! This is my amazing boss Nat when she is creating the most stunning bridal bouquet for a wedding we had in Kings Park. 

frasers-wedding-11

Det var mycket vitt med en touch av rosa, stylingen var gjord av White Events

There were a lot of white with a touch of color, with styling by White Events

frasers-wedding-16

Vi fick lite blommor över så de dekorerade vi tårtan med!

We got some leftover flowers so we used them to decorate the cake!

everyday-4

Förresten så hittade jag dessa två på Bali (lillebror och kusin) och tyckte de var så söta så jag tog med mig dem hem!

By the way, I found these two on Bali (little brother and cousin) and I think they were so cute so I brought them home with me!

everyday-17

Vi fick massor av fina prärieklockor över från bröllopet som har fått bo hemma hos mig

We got lots of pretty Lizzies over from the wedding that got to come home with me

everyday-7

Jag och Jesper hade en ”homecoming fest” eftersom att alla våra peeps är tillbaka i Perth nu!

Jesper and I had a homecoming party since all our friends are back in Perth now!

everyday-5 everyday-6

Jag tog med killarna till Cottesloe för att presentera dem för våra fantastiska stränder!

I brought the boys to Cottesloe to present them to our stunning beaches!

everyday-3

Lunchdate med Paulie ♥

Lunch date with Paulie ♥

everyday-2 everyday-1

Vi tog en prommis till känguruön som ligger precis vid oss och klappade känguruerna lite! Vi fick leta ett tag innan vi hittade dem dock… haha.

We took a walk to the kangaroo island that is located just next to our apartment to say hello to the kangaroos! We had to look for them for a while though… haha. 

everyday-8

Helt plötsligt hade jag halva släkten på besök i Perth! Min faster + familj kom och hälsade på så vi hade lite släktträff och ”vattenpong” som vi börjat kalla det när vi kör det mest för spelets skull och inte för drickandet.

Suddenly I had so many relatives in Perth! My aunt and her family came for a visit so we had them over for ”waterpong” as we have started calling it when it’s more about the game than the drinking. 

marquee-wedding-12

I lördags hade vi ett nytt bröllop med White Events som blev lite kaosigt och en extremt lång arbetsdag men i slutet tycker jag att det blev så himla vackert! Jag hade verkligen kunnat tänka mig ett bröllop som detta själv. Det var hemma hos en familjevän till brudparet i en stor trädgård där de satt upp en marquee.

Last Saturday we had another wedding with White Events that was kind of chaotic but I think it turned out beautiful! I could really see myself have a wedding like this. It was a garden wedding at a family friends of the couple where they had put up a big marquee on the lawn. 

marquee-wedding-11

Bordsdesignen

The table design

marquee-wedding-14

Här hade de byggt upp ett dansgolv och scen med uisikt över både swan river och havet, så himla somrigt och vackert!

The dancefloor and stage had a view of both Swan River and the ocean, so summery and beautiful! 

everyday-11 everyday-9

I fredags blev jag, Jonatan och Niklas utbjudna på restaurang av min faster + familj så vi gick till Heritage som är ett av mina favoritställen och hade en supertrevlig kväll!

My aunt and her family took Jonatan, Niklas and me out for dinner at Heritage last Friday! It’s one of my favorite restaurants here in Perth and we had such a great evening!

everyday-12

På lördagskvällen när jag kom hem från bröllpet så var jag så trött så att jag somnade direkt efter middagen så på söndagen vaknade jag först och bestämde mig för att överraska mina favoritkillar med en härlig helgfrukost när de vaknade! Jag bakade scones (recept här) och så blev det bacon och scrambled eggs med kaffe och mitt hemmagjorda iste (recept här).

When I got home from the wedding last Saturday night I was so tired to I fell asleep right after dinner so on Sunday morning I woke up early and decided to surprise my favorite guys with a big weekend breakfast when they woke up! I made scones (recipe here), bacon and eggs with coffee and my homemade ice tea (recipe here)

everyday-14 everyday-13 everyday-15

Sista timmarna på veckan spenderades på en filt i Kings Park med min fina Ava som ÄNTLIGEN kommit tillbaka till Perth. Vi hade inte träffats sedan September när jag åkte till New York så vi hade massor + massor massor att ta igen!

The last hours of the week were spent on a blanket in Kings Park with my lovely Ava that is FINALLY back in Perth. We haven’t seen each other since September when I went to New York so we had lots + lots and lots to catch up on! 

everyday-16

Perth-himlen var fantastisk som alltid!

The Perth skies were stunning as usual! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilka fantastiska bilder:) Ser helt underbart ut.

  Mirella 2016-03-09 09:15:17 http://livetmedhund.se
  Svara
 • Hej! Ååå vad kul att hitta en bloggare som bor i Perth (och som inte bara är en resblogg)! Jag och min sambo ska flytta ner från Stockholm till Perth i Oktober/November, så nu kommer jag följa dig på alla medier och snappa upp massa tips! Längtar sjukt mycket! Kram på dig! 🙂

  Elin 2016-03-09 08:51:03 http://nouw.com/elinmaja
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åhh vad roligt att du ska hit!! 😀 Jag förstår precis vad du menar, hittade också en bra blogg här som en hollänsk tjej hade och följde den slaviskt innan jag flyttade hit, haha. Tyvärr så flyttade hon hem nästan direkt när jag kom hit!

   Stor kram och det är bara att kommentera/maila om du har några frågor!

   Fanny Staaf 2016-03-20 06:03:50
   Svara
 • Alltså fanny! tanken på picnick under palmer med sommarkläder.. aaah längtar! dina veckor <3

  ISA 2016-03-07 23:31:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Ja det är verkligen en av de bästa sätten att döda en eftermiddag! En av alla fördelar med det fantastiska vädret här 🙂

   Fanny Staaf 2016-03-20 06:04:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!