Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT FEBRUARI 2016

february-1 february-2 february-8 february-3

Igår var en så himla bra dag! Hissen började fungera, vi fick efter 5 veckors väntan ÄNTLIGEN en spis, vårt nya internet började fungera som är sååå mycket snabbare än det gamla som vi haft i över ett år nu (har tagit typ 3 minuter att ladda upp en bild här på bloggen tidigare…) och sedan en väldigt lång historia om vår bil men kort och gott så tjänade vi 1500 dollar igår för att vi fixade ett problem med den själva som vi redan fått pengar för av en kvinna som körde på den! Allt bara föll på plats och idag har jag varit på jobbet och det är verkligen så himla kul. Vi har ett stort bröllop på lördag! Allt som allt så är livet väldigt fint just nu ♥

Yesterday was such an amazing day! The elevator started working again, we FINALLY got a stove after waiting for 5 weeks, our new wi-fi that is so my faster than the old one started working and then a long story about our car but to make a long story short we made 1500 dollars yesterday for fixing a problem ourselves that we had already got money to fix from a girl who hit the car. Today I’ve been at work and I just love being there, we have a big wedding this weekend! All in all live is pretty damn good right now ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind