Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DO YOU HAVE A FAVORITE FROM JANUARY + FEBRUARY?

januari-februari-outfit


survey service

______________________________________________________________________________________

Hej fina! Jag ville bara säga att vi inte har haft internet här hemma på 5 dagar och därför har jag lite problem med bloggningen, svara på kommentarer och mail osv. Hissen är också trasig (och vi bor mååånga trappor upp) och vi har fortfarande inte fått tillbaka vår spis (varit utan i över en månad nu..) så ja, vardagen känns liiite knepigare än vanligt just nu! Haha. Hoppas att allt löser sig snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Jag älskar alltid dina outfits, enkla men snygga. En fråga…jag ska till Perth om 2 veckor och undrar över klädval. Är det shorts- & linneväder dygnet runt eller funkar typ tunnare jeans/chinos och tunn långärmad skjorta på kvällarna? Behöver man jacka/kofta? Ser ju vad temperaturen ligger på men sen beror det ju på hur värmen upplevs, vind, fuktighet osv. Så svårt att packa.:) Vore jättetacksam för svar!

  Linda 2016-03-01 12:09:24
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Åh tack!

   Just nu är det faktiskt ovanligt kallt tycker jag! Så om det fortsätter såhär skulle jag nog ha bara en kofta kanske till kvällen, hittills har jag inte haft långbyxor eller kofta alls knappt men som sagt så är det ovanligt kallt nu. Det är varmare än svensk sommar i alla fall!

   Fanny Staaf 2016-03-03 10:34:47
   Svara
 • Verkligen superfina! Men gillade nog 1:an mest. 🙂

  Linda Ph 2016-03-01 09:05:10 http://LindaPh.blogg.se
  Svara
 • no favorite love them all!

  http://hashtagliz.com

  Liz 2016-03-01 03:39:34 http://hashtagliz.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!