VECKANS FILMTIPS V.7

filmtips-2

The Choice – 9/10
Genre: Drama/Romance
IMDB Rating: 6.2
Watch if you liked: The Notebook, Safe Haven, The Lucky One and all other Nicholas Sparks movies. 

Åhh, nya Nicholas Sparks! Går inte att beskriva hur taggad jag var när reklamen satte igång och jag tog den första näven popcorn i biosalongen, som jag väntat!! Haha. Som vanligt blev jag inte alls besviken och gick därifrån helt varm i kroppen. Jag älskar den här historien och den är så himla fint filmad, jag hade lite svårt för skådespeleriet i början dock men kom över det rätt snabbt. En varning för dig som tänker se denna med pojkvännen, detta är förmodligen en av de ”gulligulligaste” filmerna som Nicholas Sparks någonsin gjort (säger en del, haha) så den gick inte riktigt hem hos Jesper. Passar bättre med tjejkompisen eller kanske mamma (om du inte har en pojkvän som älskar kärleksfilmer förstås, lucky you).

Ahh, the new Nicholas Sparks movie! I was soo psyched about seeing this one and as usual I wasn’t disappointed at all. I love this story and I think that the setting and filming is so beautiful, I had a problem with the acting in the beginning though so I got over it pretty fast. Looooove dreamy love stories? Watch this!

Fired Up – 6/10
Genre: Comedy
IMDB Rating: 6.2
Watch if you liked: Bring It On

Jag visste inte om jag skulle ta med denna men sen tänkte jag ”Varför inte? Det kanske finns någon annan som mig där ute som också vill se en eller annan riktigt töntig och tonårig high school-film ibland”, haha. Egentligen väldigt dålig film som man vet hur den ska sluta efter ca 2 minuter, men som sagt, ibland älskar jag att se på sådant och låtsas att jag är 13 igen!

Not a good movie, at all. But it has the right vibe so if you want to pretend that you’re 13 agin and see something really corny and high schooly, this is the movie for you!

I’ll See You In My Dreams – 7/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 6.7
Watch if you liked: Philomena

Detta var nog första gången jag såg en film som handlade om pensionärer! Jag gillade det och det gav lite nya synvinklar och twister på ett annars ganska vanligt, men väldigt fint och rörande, drama. Perfekt för drama-älskaren som vill ha något lite nytt.

I think this is the first time I saw a movie that was about seniors! I liked it and it gave a few new angles and twist to a otherwise pretty normal, but very beautiful and touching, drama. Perfect för the drama-lover who wants something new. 

filmtips1

Hej finisar! Jag ville bara säga att jag är hemma från semestern! Alla era kommentarer är besvarade och semesterbilder är på ingång! Så länge har ni här tre filmtips till fredagskvällen, trevligt mys! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!