VACATION WISHLIST

vacation-style

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Snart dags för semester! Så taggad! Är det några av er som också ska resa bort till värmen snart? Jag reser ju dock till ett kallare land där det ser ut som att det regnar varje dag (vad håller jag på med?? haha) men bara själva grejen med att komma bort är ju så underbart. Allt detta hade jag gärna packat ner i resväskan!

English Translation // Soon time for vacation! So psyched! Are there anyone else who has a trip to the sun booked? I would love to pack all of these things in my bag, especially the bikini and sunnies!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny!

  Kom på att du skulle ju till Bali i veckan och har tänkte att jag måste tipsa dig om att använda uber när du är där.

  Då det är lågsäsong på Bali nu i jan och feb är taxichaufförerna galna (förföljer en vid flygplatsen Denpasar) och det var så skönt för oss att slippa förhandla/ bli lurade genom att använda uber. Kostar ca 140 000- 190 000 till ubud tex.
  Superb!

  Hälsningar Linn

  Linn 2016-02-08 10:00:25
  Svara
 • Hej!
  Vart hade du köpt den fina blåa baddräkten du visade på snapchat? 🙂
  /Kajsa

  Kajsa 2016-02-06 20:58:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!