VECKANS FILMTIPS V.5

filmtips1

Sicario – 7/10
Genre: Action/Crime/Drama
IMDB Rating: 7.7
Watch if you liked: No Country for Old Men

Detta var ”Jespers val” och det är egentligen inte min typ av film men den var spännande och snyggt gjord, fast jag hade lite svårt att hänga med ibland så Jesper fick förklara en hel del för mig.. haha. Roligt med Emily Blunt i huvudrollen!

This was ”Jespers choice” so it’s not really my type of movie but it was thrilling and well produced, even tough I had a hard time following the story at some points so Jesper had to explain it all to me a few times, haha. I like Emily Blunt as the main character! 

Comet – 8.5/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 6.7
Watch if you liked: 500 Days Of Summer

Åhh, älskade denna! Förstår inte att den inte blivit större än den är, både Jesper och jag enades om att den absolut förtjänar ett högre IMDB-betyg (har aldrig hört Jesper säga det, och det är en kärleksfilm dessutom!!). Så himla fin och äkta kärlekshistoria och fint filmad, det tog en stund innan jag förstod slutet men tillslut så sjönk allt ihop. Måste ses!

Ahhh loved this one! I don’t understand that it hasn’t gotten more attention, both Jesper and I agreed that it deserves a higher rating on IMDB (I’ve never heard him say that before, and this is a romantic movie!!). Such a beautiful and honest love story and I love all the surroundings. It took a while before I understood the ending but then it all made sense. A must-see!

The Place Beyond The Pines – 8/10
Genre: Crime/Drama/Thriller
IMDB Rating: 7.3
Watch if you liked: Dallas Buyers Club

Alltså, denna såg jag för över ett år sedan, gillade och var helt säker på att jag hade tagit med i ett filmtipsinlägg, men tydligen inte? Haha. Upptäckte det här om dagen när jag letade efter inlägget för att jag skulle se vad jag hade skrivit! Men men, bättre sent än aldrig. Väldigt välgjord film som känns väldigt lång, men på ett bra sätt. Som två filmer i en nästan! Passar nog de flesta filmsmaker.

I saw this movie over a year ago, liked it and was totally sure that I had included it in a movie tips post, but apparently not? Haha. I realized that the other day when I couldn’t find the post when I was looking for it to see what I wrote. Well well, better late then never! A great movie that feels very long, but in a good way. Almost like two movies in one! I think this is a movie that most people will like!

filmtips2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag planerar att åka iväg till new york i vår, har aldrig varit där tidigare så tänkte fråga vilket område du tycker man borde bo i? Och om du har tips på hotell får du gärna dela med dig, tack för en toppenblogg och en superbra nycguide!

  Lisa 2016-02-05 15:00:58
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hejsan!

   Vad roligt med New York! 😀 Jag skulle rekommendera att bo downtown, nedanför 14e gatan då det är mysigast där, finns bäst restauranger osv! Har tyvärr ingen bra koll på några hotell 🙁 Trevlig resa!

   Fanny Staaf 2016-02-05 18:25:10
   Svara
 • Älskar när du kommer med filmtips 🙂 Upptäckt många serier och filmer tack vare dig 🙂

  Nettan 2016-02-05 10:21:41 http://nouw.com/vardagslivmednettan
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!