MITT JANUARI 2016

januari8 januari6 januari7 januari5

Tänk att en månad av 2016 redan har gått! Tiden swichar verkligen bara förbi. Idag har jag haft lite möten via datorn och tagit ett väldigt stort beslut gällande bloggen, sedan hann jag ligga och läsa vid poolen en timme också. Elektrikern fixade tillbaka vår ström igår men vi får inte använda spisen då den tydligen var orsaken till strömavbrottet och den måste bytas ut… Sååå drygt! Så vi lever på mackor, yoghurt och fryspizza just nu för det är typ alla ”hela” maträtter som vi kan göra, haha. Hoppas att de fixar spisen så snabbt som möjligt men känner på mig att det kommer dröja några veckor… Blah. Imorgon ska vi i alla fall på utflykt/roadtrip en bra bit från Perth och det blir första gången som jag verkligen lämnar staden här så är såååå taggad!! Ni kan följa resan på Snapchat (fannystaaf)!

It’s crazy that a month of 2016 has already passed by! Today I’ve had some meetings and I made a huge decision about the blog, I also had time to read my the pool for an hour. The electrician fixed the power yesterday but we can’t use the stove because that was the problem and they need to exchange it, blaaah. So now we can’t cook anything! I hope they’ll fix is soon. Anyway, tomorrow we’re going to a roadtrip and it will be the first time I’m outside of Perth so I’m super excited what more Western Australia has to offer! You can follow the trip on Snapchat (fannystaaf)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nu blev det ett år för lite i rubriken! 😉 tänkte så det blir rätt om du brukar sitta och scrolla tillbaka i arkivet nån gång, så inte januari 2016 saknas! :p

    Signe 2016-02-05 22:21:13
    Svara
  • Fy vad drygt att spisen är trasig, man blir så låst!

    Eira 2016-02-03 17:07:27 http://www.eiramattsson.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!