WHAT I LOOK FORWARD TO IN FEBRUARY

inspo-1

BALI

Det jag ser mest fram emot i Februari är givetvis vår resa till Bali nästa vecka! Det ska bli så himla underbart att bara åka bort, bo på hotell, äta god mat, ta det lugnt och spendera varenda sekund med Jesper. Vi har så himla mycket att ta igen efter 4 månader isär!

The thing I look forward to the most is of course our trip to Bali next week! It’s going to be so wonderful to just go away, stay at a hotel, eat good food, take it easy and spend every second with Jesper. We still have so much to catch up on after our 4 months apart! 

 

SEEING MY BROTHER

Min bror Jonatan har varit ute och rest i Asien de senaste månaderna vilket betyder att jag aldrig träffade honom nu när jag var hemma i Sverige över jul, vi har alltså inte träffats sedan i Juli och då sågs vi bara några dagar och innan det hade vi inte setts på 5 månader heller. Men nu så ska vi äntligen ses! Han kommer hit till Perth och ska bo hos oss flera veckor, längtar massor!

My brother has been out traveling in Asia the last couple of months which means that I didn’t see him when I went to Sweden for Christmas so I haven’t seen him since July and then it was only for a few days, before that we hadn’t seen each other for 5 months. But now we’re finally going to spend some real time together! He is coming here to Perth to stay with us for two weeks, can’t wait!

inspo2

MY BIRTHDAY + VALENTINES DAY

Båda dessa dagarna kommer vara när vi är på Bali vilket känns väldigt skönt och roligt. Jag brukar annars göra en ganska big deal av min födelsedag (I know, jag är fortfarande 5 haha) och i år så visste jag ju att få av våra vänner här skulle vara tillbaka i Perth, de flesta som var här skulle jobba, första födelsedagen utan min familj osv så då tyckte jag att det passade perfekt att åka till Bali då! Alla hjärtans dag är ju dagen innan så det slank in där också. Tänk att jag fyller 23 redan, närmare 25 än 20… Vad hände? Haha.

Both of these days will be when we’re in Bali. I usually make a pretty big deal about my birthday (I know, I’m still 5) and this year I knew that most of our friends here wouldn’t be in Perth and the ones that are here will be working, first birthday without my family and so on so I thought it would be perfect if we could just go away this week, and suddenly we had a trip booked! It’s crazy that I’m turning 23.. closer to 25 than 20. What happened? Haha. 

 

EVERYONE COMES BACK TO PERTH + PARTY

Det har ju varit lite folktomt här i Perth sedan jag kom tillbaka då de flesta av våra vänner är ute och reser eller hemma i Sverige över lovet men nu i Februari kommer alla tillbaka vilket ska bli så himla kul! Vi planerar att ha en fest här i lägenheten för att fira det ordentligt.

It’s been kind of empty here in Perth since i got back since most of our friends are out traveling or in Sweden over the break but now in February they will all come back which will be so much fun! We’re planning to have a party here in the apartment to celebrate it properly. 

 inspo3

LOOK FOR A JOB/START WORKING

Okej så detta beror väl lite på vad det är för jobb jag slutar upp med, om jag ser fram emot det eller inte! Haha. Men jag ser mest fram emot att kunna släppa pressen jag har haft de senaste månaderna över mitt tomt gapande bankkonto och vetskapen om att inga pengar är påväg in. Första lönen kommer sitta sååååå fint! Haha.

Okey so this depends a bit on what job I end up with, if I look forward to it or not! Haha. But mostly I’m looking forward to letting go of the anxiety I feel every time I look at my empty bank account and know that no money is on it’s way, haha. The first salary will feel sooooo good! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!