AS SIMPLE AS IT GETS

IMG_06692

T-shirt: Romwe (here), Shorts: Forever New, Sneakers: Converse, Backpack: Zara

Blää idag är ingen bra dag! Det första som hände imorse när jag skulle sätta på min frukostgröt var att strömmen gick i hela lägenheten och vi har fortfarande inte fått den tillbaka… Jag som skulle göra 3 recept idag och fota dem, jobba en massa med bloggen och hade dessutom ett viktigt Skypemöte. Istället har jag suttit och pratat med folk som inte bryr sig ett skvatt i telefonen hela dagen! Är riktigt orolig för all mat i kylen och frysen också (härlig timing att vi storhandlade för hela månaden igår….), nu har de stått 6 timmar utan el så vet inte om allt är förstört redan, vi har inte öppnat dörrarna i alla fall… Hur som helst så har vi en elektriker på väg nu så jag hoppas att det löser sig så snabbt som möjligt! Får försöka fixa en superduperkväll för att kompensera för dagen (;

Buuuh today is not a good day. The first thing that happened this morning was the the power went out and we still haven’t gotten in back… I was supposed to spend the whole day in the kitchen to try out new recipes that I could share with you and I also had a very important Skype meeting but instead I’ve spent all day on the phone with people who could care less. I’m really worried about all the food in the fridge and freezer too since the power has been out for 6 hours now, maybe it’s already too late? Really bad timing that we went grocery shopping for the whole month yesterday! Anyway, we have an electrician on his way now so I hope that he can fix it right away!  

IMG_06252 Outfits Februari 2016 IMG_07292 IMG_06462 IMG_08012 Outfits Februari 20161

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Superfin outfit! Och önskar att jag hade sånt hår och sån bra teknik att kunna göra en sån där fin fläta. Imponerad!

  Nike - inredning, trender och studentliv 2016-02-02 16:13:18 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
 • Du har alltid så fina saker från romwe och shein! Har hittat massor av fint där men är så osäker på storlekarna, vad brukar du beställa för storlekar ?
  Älskar din blogg!

  Malin 2016-02-02 14:51:24
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Vad roligt att vi har samma smak! Ja storlekarna är helt knäppa verkligen, ett tips är att kolla på måtten som står vid varje storlek (olika på varje plagg) och mäta dig själv efter dem. Det gör jag alltid och då blir det rätt 😀

   Fanny Staaf 2016-02-03 04:49:32
   Svara
 • Älskar din väska!! 🙂

  Nettan 2016-02-02 14:30:38 http://nouw.com/vardagslivmednettan
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!