Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FOLLOW ME ON SNAPCHAT!

snapchat

fannystaaf @ snapchat!

Godmorgon godmorgon! Det är en regnig och grå lördag vi har här i Perth idag så den får spenderas mestadels inomhus. Nu på förmiddagen har jag ett möte om något väääldigt roligt och stort så ni får hålla tummarna för mig och sedan i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt hemma i soffan. Jag svarade på alla era kommentarer från senaste veckan igår förresten så ni som frågat något hittar nu svar där (: Ha en fin lördag så länge så hörs vi senare idag!

Good morning good morning! We have a pretty gray and rainy Saturday here in Perth today so I’ll mostly spend it inside. Now in the morning I have a very important meeting so keep your fingers crossed for me and then in the afternoon I’ll just take it easy at home. I replied to all your comments from the last week yesterday by the way, so if you asked me something you have a answer now (: Have a great Saturday for now and let’s talk again later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Vart kommer den fina blåa baddräkten från? 🙂

  Kajsa 2016-02-06 15:19:29
  Svara
 • Hej Fanny! I hope it went well for you 🙂

  Elise 2016-01-31 09:15:35
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!