Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.4

filmtips

Burnt – 7/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 6.6
Watch if you liked: Chef

Jag vet inte varför men jag har verkligen en svar punkt för matfilmer, haha! Det är många bra skådespelare i denna och fina miljöer, jag kunde tycka att den var liiite seg emellanåt men allt som allt bra och sevärd!

I don’t know why but I really have a soft spot for movies about food and restaurants, haha! This movie has lot of great actors and beautiful surroundings, I thought it was a liiiittle bit slow sometimes but all in all good and worth seeing!

Monica Z – 8.5/10
Genre: Biography/Drama/Music
IMDB Rating: 6.9
Watch if you liked: Brooklyn

Åh jag gillade verkligen denna! Jag har älskar Monica Zetterlunds musik enda sedan jag var liten (jag sjöng till och med ”Gröna små äpplen” på ett bröllop en gång) så det var ju som bäddat för att jag skulle älska den men jag tyckte att hela historien också var fin, ärlig och nostalgisk på något sätt. Den bästa svenska filmen sedan ”Känn ingen sorg”!

Ahh I really loved this one! It’s about a Swedish singer that I have loved since I was a child. The music is so beautiful and the story touching and nostalgic. The best Swedish movie since ”Känn ingen sorg”!

Maze Runner: The Scorch Trials – 8/10
Genre: Action/Sci-Fi/Thriller
IMDB Rating: 6.4
Watch if you liked: The Maze Runner

Keep in mind att jag är en av de som gillade första filmen och som kan ha överseende med att det ibland blir lite väl likt ”Hunger Games”! Den första är bättre men det är utan tvekan en sevärd tvåa och det kändes som att det hände något hela tiden.

Keep in mind that I’m one of those people who liked the first movie and can overlook the fact that sometimes the likeness with ”Hunger Games” can be a bit too much. The first movie is better but it’s a great sequel and I felt like something happened all the time. 

filmtips-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che