Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GLITTER & GLAM

IMG_01142

Skirt: Shein (here), Cami: TopShop, Pumps: Mustang, Clutch: Oasis

Hej på er igen! Äntligen har jag internet! Vårt Wi-Fi har strejkat i flera dagar så därför uteblev uppdateringen lite, som tur var så hade jag lite förberedda inlägg så att det inte blev allt för tomt. Det krånglar verkligen allt för mycket det där modemet så det är dags att säga upp det och försöka skaffa något nytt. Jag har fått nog! Nu har vi i alla fall finbesök från Sverige över dagen så jag ska koncentrera mig på det och ni hör mer av mig imorgon då jag ska jobba med bloggen hela dagen (fixa med inlägg, svara på era kommentarer och mail osv). Så länge har ni här en liten partyoutfit från tidigare i veckan!

Hello again! I finally have internet!! Our Wi-Fi hasn’t been working for days so that’s why it’s been a little quite here. To be honest this has happened way to many times so we’re going to cancel the subscription and go with another company. I’ve had enough! Anyway, we have a visit from Sweden here now so I’m going to concentrate on that but you’ll hear more from me tomorrow when I’ll work with the blog all day. For now, here is a party outfit from earlier this week! 

IMG_00332 IMG_98922(2) IMG_00692 IMG_99032 IMG_99812

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che