WEEKLY SNAPSHOTS: WEEK 3

IMG_86972

Måndag = Bilddagbok! Här är ett ihopplock med moments från veckan som gick. Dagarna går så himla snabbt här nu för tiden, jag kan inte förstå att jag redan har varit tillbaka i 3 veckor, helt galet. Och det är bara en vecka kvar av Januari! Det är lika bra att njuta fullt ut nu, har så himla mycket roligt som ligger framför mig nu också!

Monday = Photo Diary! Here are some moments from last week. The days really pass by so quickly here now, it’s crazy that I’ve already been back 3 weeks! And it’s only one week left of January. I just have to enjoy everything as much as I can right now because everything is pretty awesome, and I have so many fun things happening soon! 

IMG_86592

I måndags åkte Paula och jag till Subiaco och kikade runt i lite butiker! Är fattig som en kyrkråtta för tillfället dock så det blev endast titta, inte röra för min del.

Last Monday Paula and I went to Subiaco to check out some stores. My wallet is pretty thin right now though so for me it was ”look but not touch”. 

IMG_86642

Efter blev det glasspaus på Whisk Creamery som enligt mig har den godaste glassen i Perth. Kanske den godaste i världen.

After that we took an ice cream break at Whisk Creamery that according to me has the best ice cream in Perth. Maybe in the world. 

IMG_87162

Här om dagen var det handlingsturné då vi åkte runt och köpte bland annat frukt och grönt på marknaden, middag i fiskebutiken i Innaloo och jord på Bunnings. Vi hann med en liten badpaus på City Beach dock!

A break for swimming at City Beach. 

IMG_87272

Jag och Jesper hann kramas lite vilket var bra! Annars blir det lätt lite bråkigt när det ska handlas (; (Nej!! Nu har du den där ”nu-ska-jag-köpa-en-massa-onödiga-grejer-looken” i ögonen!!! Hahahahah)

We often fight a little when we’re running errands but at the beach we got the opportunity to hug it out (;

IMG_86822 IMG_86752

Lunchade på The Shorehouse i Onsdags. Så himla mysigt läge precis vid stranden och riktigt härlig känsla (och god mat, såklart)

Lunch at The Shorehouse last Wednesday. So cozy that it’s right next to the beach and the whole place has this great feeling (and great food, of course)

IMG_87042

Jag gillar inredningen också! Väldigt sommarfräscht.

I like the decor too! Very summery and fresh. 

IMG_87402

Blåsigt försök till outfitbild.

Windy try at taking outfit pictures. 

IMG_49132

En hel del tid har spenderats vid poolen i veckan! Både i sällskap av Paula, Jesper och ibland mig själv och min bok. Kan inte komma över hur lyxigt det är att ha en så fin och välskött pool (+ gym) där man bor! Som att bo på hotell jämt (:

A lot of time was spent by the pool this week! With Paula, Jesper and sometimes with myself and my book. I can’t get over how great it is having such a nice pool (+ gym) where I live! It’s like staying at a hotel all the time (:

IMG_90872 IMG_90912

I torsdags bjöd vi över Paula och Oscar på skaldjurskväll där det serverades ostron till förrätt och moules frittes till huvudrätt (Jesper var kock). Jag kom även på idén att bära ut matbordet på balkongen! Det blev lite trångt men så himla härligt att kunna sitta där ute. Så himla mysig kväll blev det!

Last Thursday we invited Paula and Oscar over for some seafood. First oysters and then moules frittes (Jesper was the cook). We carried the kitchen table out to the balcony so the we could all sit there, one of the better ideas I’ve had, so cozy!

IMG_87632

Och ibland tycker jag att något såhär enkelt kan vara så himla fint.

And sometimes I think that something this simple can be beautiful. 

IMG_91762

Fruktsallad med en klick grädde till lunch när termometern ligger på +38, då är man inte sugen på så mycket annat!

Fruit salad with some whipped cream for lunch when the thermometer shows +38C

IMG_91862IMG_92202(2)

Veckan avslutades med galna Bloody Mary’s på Mechanics med my love ♥

The week ended with crazy Bloody Mary’s at Mechanics with my love ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vilken härlig vecka! Min var långt ifrån sån 😉

  Emely 2016-02-01 06:53:33 http://houseofem.blogg.se
  Svara
  • Svar på Emelys kommentar.

   Det var den verkligen! Jag är säker på att din vecka var superhärlig också på ett annat sätt 🙂

   Fanny Staaf 2016-02-01 07:27:37
   Svara
 • Åh vilka härliga bilder:)

  Felicia - Everyday / Fashion / Modeling 2016-01-31 16:56:10 http://feliciao.se/
  Svara
 • Älskar, som många andra, den här typen av inlägg! Ni verkar ha det så himla bra 🙂

  Nike - inredning, trender och studentliv 2016-01-27 16:54:04 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
 • Instämmer med Isa! Bästa inlägget! Scrollar ner lååångsamt och läser varje ord noggrant så att det ska räcka längre ha ha 🙂

  Elvira 2016-01-26 11:49:52
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Haha åhhhh vad glad jag blir!! Vet precis hur du menar med långsamt scrollande från mina egna favoritbloggar, så himla glad att någon känner så hos mig 😀

   Fanny Staaf 2016-01-29 08:24:54
   Svara
 • dessa inlägg är härligast, sluta aldrig med dem! haha <3

  ISA 2016-01-25 23:26:12 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   TACK så mycket för din fina kommentar, så roligt att veta vad som uppskattas! 😀

   Fanny Staaf 2016-01-29 08:25:16
   Svara
 • Jag älskar såna här mer personliga inlägg! De faller mig nästan alltid mer i smaken än de tillrättalagda som antagligen tar mer tid, hehe. Kanske för att just något så enkelt som väggen med växterna på ena sidan tilltalar även mig en hel del.

  Beatrice 2016-01-25 23:09:59 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!

  Ser ut som du haft en underbar vecka tillbaka i Perth, härligt! 🙂

  Jag vet att du tidigare har skrivit att ett utav dina nyårslöften bl.a. skall vara att du inte ska stressa och anstränga dig så mycket över vad du gör detta året – med det menat att du inte alltid skall tänka ”att det ser bra ut på CV’t” utan att du skall göra saker som du tycker är roligt – ha mer roligt helt enkelt. Det låter väldigt nyttigt vilket jag tror är bra!
  Däremot kan jag inte undgå att vara så nyfiken på vad som händer nu efter att din utbildning till wedding planer är färdig. Har du några planer på vad du skall göra utav den? Jobb och liknande? Även fast du skall lägga det lite på hyllan med ansträngning och press.
  Vill gärna höra lite tankar och planer som du fått efter utbildningen slut. SAMT hur du upplevde utbildningen med kvalitet samt hur det gick för dig att studera den på distans. Den utgick väl från London om jag förstod det rätt?

  Tacksam för svar! 🙂

  Fridens liljor,
  Tina

  Tina 2016-01-25 14:53:37
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Hej Tina!

   Vad roligt att du kommenterar 🙂

   Ja, precis som du säger tänkte jag lägga det lite åt sidan i år mest för att ekonomin inte är den bästa i Perth just nu = folk har inte råd med dyra bröllop = finns inga jobb inom yrket. Så jag bestämde mig för att istället för att ha ångest över det så släpper jag det ett tag och har roligt och tar något ”vanligt” jobb så länge mest för att betala hyran.

   Nästa steg i karriären är i alla fall att jobba som event coordinator/wedding planner någonstans för att få erfarenhet. Det finns en hel del jobb världen över inom ämnet men ALLA kräver minst 2 års erfarenhet så den absolut största utmaningen är att få in foten någonstans och få dessa 2 års erfarenhet för att sedan kunna välja lite bredare. Efter att jag klarat detta känner jag på mig att resten av karriären inte kommer vara lika knepig, jag måste bara komma igång någonstans 🙂

   Jag älskade varje liten bit av utbildningen och tyckte den var SÅ bra! Att plugga på distans var inte heller något problem för mig då jag är väldigt organiserad och har mycket självdisciplin. Såå skönt också att plugga i egen takt och inte ha några deadlines, det gjorde att jag kunde ta lite sommarlov och sedan göra klart utbildningen i raketfart när jag fick reda på att jag skulle till New York.

   Hoppas detta varit till någon hjälp!

   Stor kram 🙂

   Fanny Staaf 2016-01-29 08:33:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!