Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON INSTAGRAM LATELY

instagram

@fannystaaf

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Där uppdaterar jag lite oftare än här på bloggen nu för tiden och visar mer vardagsbilder + sneak peeks på outfits och recept innan det dyker upp här! Hur är det med alla er idag? Hoppas ni har en riktigt rolig eller mysig lördag planerad! Alla andra jobbar här idag så jag passar på att baka, plantera och fixa lite här hemma. Vad jag gjort i köket idag ska jag självklart dela med mig av till er senare, det luktar riktigt mumsigt från ugnen nu i alla fall kan jag avslöja! Om några timmar dyker en ny outfit upp här på bloggen och imorgon kommer äntligen min New York Guide (ledsen för förseningen), men för nu vill jag bara önska er en riktigt trevlig helg!

Don’t forget to follow me on Instagram too! I update a little more there than here and share more everyday pics and sneak peeks of outfits and recipes before I post them here. How are all of you today? I hope you have a really fun or cozy Saturday planned! Everyone is working here today so I took the opportunity to do some baking, gardening and other things that needed to be taken cared of here at home. I’ll share the recipes of what I’m baking with you later, it smells wonderful in here! In a few hours I’ll post an outfit and tomorrow you will finally get to read my New York Guide but for now I just wanted to wish you a lovely weekend! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che