Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WEDDING IN THE METROPOLITAN BUILDING (QUEENS, NEW YORK)

bröllops-koordinator-9 bröllops-koordinator-1 bröllops-koordinator-7 bröllops-koordinator-2 bröllops-koordinator-8 bröllops-koordinator-5 bröllops-koordinator-3 bröllops-koordinator-4 bröllops-koordinator-10 bröllops-koordinator-11 bröllops-koordinator-14 bröllops-koordinator-13 bröllops-koordinator-15 bröllops-koordinator-16

Photos: AMC Photography / Planning & Design: Hessney & Co

Äntligen har jag fått bilderna från bröllopet vi gjorde i Metropolitan Building i New York! Detta var ju egentligen inte mitt första bröllop men det kändes lite som det och var väldigt speciellt för mig då jag var med i nästan hela processen inför det här, de andra kastades jag in i när så mycket redan var planerat och bestämt. Vi hade en liten utmaning med detta bröllop då vi hade väldigt, väääldigt liten budget och bruden ville ändå ha väldigt mycket så vi fick fixa och trixa en del men tillslut tycker jag att vi fick ihop det rätt bra! Det är ju trots allt det jag utbildat mig till, göra det perfekt med alla budgets! Sedan var ju denna lokal SÅ unik och vacker i sig också. Jag hoppas ni gillar bilderna!

I finally got the pictures from the wedding we did in Metropolitan Building in New York in October! This wasn’t really my first wedding but it felt like that since I we’re a part of all the planning with this one. The others we’re already so planned when I got there. We had a very small budget to work with in this wedding so that was quite a challenge but I think it turned out great in the end and the venue itself is so stunning and unique. I would have loved to get married there! I hope you like the pictures.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Wow I love the dress 🙂

  Elise 2016-01-29 10:38:04
  Svara
 • Hej!
  Får man fråga var budgeten låg på eller är det en för personlig fråga? Jag har noll koll på vad det egentligen kostar så är nyfiken 🙂
  Kram

  Amanda 2016-01-21 21:08:11
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Givetvis! Minns att detta bröllop hade en budget på ca 12000 kr för alla blommor och designinslag + vårt jobb vilket är väldigt lågt då blommorna är en av de största kostnaderna PLUS att allt är minst dubbelt så dyrt i New York jämfört med Sverige (En ros som kostar 30kr i Stockholm kostar MINST 60-70 kronor där). Minns inte vad budgeten för hela bröllopet låg på dock. Bruden var en vän till Chris så därför gjorde vi det ändå, trots att vi knappt fick något betalt för det!

   Fanny Staaf 2016-01-25 08:32:55
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Är lite nyfiken på samma sak 😀

   elise 2016-01-24 15:58:58
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!