Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BEST OUTFIT OF THE YEAR 2015

IMG_263022

Här har ni den! Outfiten som ni valde ut till årets bästa från 2015! Jag anade först att den här skulle vinna men sedan ”ledde” 2an så länge så att jag började bli osäker, men tillslut kom den ikapp i alla fall. Det roliga är att när vi skulle ta den här outfiten så var jag såååå grinig. Jag tyckte inte att outfiten satt bra, vi letade och letade efter ett bra ställe och fota utan att hitta något och solen började gå ner så jag var sjukt stressad och tillslut så bara stannade vi här och började fota, fortfarande var jag inte nöjd och tyckte inte att det blev så fint som jag önskat. Det var inte för än vi kom hem och jag såg bilderna i datorn som jag upptäckte hur magiskt ljuset var och hur himla fin bakgrunden blev tillsammans med outfiten. Tänk om jag vetat när vi fotade dessa att ni skulle tycka det var det bästa från hela 2015! Haha.

Here it is! The outfit you chose as your favorite from 2015! It’s so funny because when we took these pictures I was in such a bad mode cause I thought the outfit was ugly, we couldn’t find a good place to take the pictures and the sun was starting so set so I was really stressed out about the light. After a while we just picked this place and started shooting but I still wasn’t happy because I didn’t think it looked as beautiful as I had wished. It wasn’t until I saw the pictures in the computer later that I saw the magical light and how beautiful the outfit and background worked together. I wish I had known that this would be your favorite from all of 2015 while we we’re shooting! Haha. 

outfit-romwe-dress2 IMG_269322 IMG_270622 outfit-cute-dress2 IMG_275522 IMG_263222

Här ser ni nummer 2 & 3 också! Något som jag tycker är lite intressant och roligt är att alla era 3 favoriter är kombinationer av vitt och rosa, haha! Plus att min lilla fluffväska är med på två utav dem. Det kanske får bli lite mer rosa och fluff under 2016, eller så kommer jag helt enkelt på något nytt (:

Here is number 2 & 3! Something that I find interesting and funny is that all 3 outfits are combinations of white and pink, haha! Plus I have my fluffy clutch in two of the outfits. I might have to wear more pink during 2016, or maybe I’ll just find a new color that hopefully can be your favorite next year (: 

outfits

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!