Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KIMONO STYLE

IMG_71882(2) IMG_70802 IMG_72522IMG_70372

Kimono: Shein (here), Shorts: Forever New, Top: TopShop, Sandals: Bangkok

Dessa bilder blev inte riktigt som jag hoppats då det blåste väldigt mycket och solen var lite för stark men jag ville ändå lägga upp dem för att visa er ett av mina nya favoritplagg, kimonon! Så himla skön och snygg på, den kommer nog bli använd en hel del de kommande månaderna. Jag börjar vänja mig lite vid att vara tillbaka här down under, vi bäddar med solmadrasser nere vid balkongen och sover där på nätterna vilket kanske inte är det bekvämaste men såå mycket svalare så nu får jag äntligen ordentlig med sömn! Nu ska jag lägga mig vid poolen några timmar och sedan prova ett nytt recept till middag, blir det bra kommer det upp här snart!

These pictures did not turn out as I hoped but I wanted to share them with you anyway to show you one of my new favorite garments, the kimono! It’s so comfy. I’m finally starting to get used to being back here down under, I’m getting my sleep and are starting to get back into my old life. Now I’ll spend a few hours by the pool and then try a new recipe for dinner. If it turns out good I’ll share it with you soon! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Fanny! Blir så glad av dessa bilder, ser så härligt och soligt ut. Jag ska snart flytta till Perth för att plugga och skulle uppskatta super mycket ifall du ville skriva några Perth-tips! 🙂 Den bild jag har av Perth har jag fått nästan enbart genom din blogg haha, vet knappt något annat om staden. Kram

  Cathrine 2016-01-14 09:32:47
  Svara
  • Svar på Cathrines kommentar.

   Hejsan! Åhh vad roligt att du ska hit, Perth är verkligen bäst! Jag mailar dig så kan jag skriva lite mer ingående 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2016-01-15 16:22:33
   Svara
 • Oj, låter faktiskt tufft. Även fast det nästan känns lite fult att tycka att det kan vara ”för varmt” är det faktiskt hemskt när det väl är så. Och hemskt att inte få sova ordentligt. Hoppas du acklimatiserar dig snart!

  Nike - inredning, trender och studentliv 2016-01-12 23:34:14 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
 • Supersnygg kimono! 🙂

  Amanda 2016-01-11 17:26:11 http://momentswithme.blogg.se
  Svara
 • I love the kimono!!! It’s perfect!! <3

  Nereida 2016-01-11 17:07:22 http://nymphstyle.blogspot.com
  Svara
 • I feel ya! Jag bor i Bunbury och det har verkligen varit olidligt ett tag nu med 30-40c varje dag… Skönt idag då det ”bara” var 25c och till o med lite regndroppar på kvällen 🙂

  Linnea 2016-01-11 16:01:25 http://linneah.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!