Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SATURDAY MORNINGS

IMG_68212(2)

Hej på er! Okej, såhär är det, det är för varmt. För varmt för smink, för varmt för kläder, för varmt för att göra något annat än att stå framför AC’n eller ligga i poolen. Vi har ju sovrummet på ett typ av loft också och dit når inte AC’n så när jag vaknade imorse var det 44 (!!!!) grader där uppe. Jag trodde att jag skulle smälta och bokstavligen sprang in i duschen och satte den på kallaste. Anyway, där har ni min ursäkt för lite tråkig bloggning det senaste! Så fort jag vänjer mig vid det här klimatet igen så ska det fotas outfits, provas (18!) nya recept som jag hittat på och så ska vi ut på ett och annat äventyr här i Perth också, redan imorgon förhoppningsvis då Jesper är ledig då!

På tal om något annat kul som jag är superglad över, vi bokade en resa till Bali idag! Efter 4 månader isär tyckte vi att vi gjort oss förtjänta av en riktigt mysig semestervecka tillsammans ♥ Vi blir borta över min födelsedag så jag ser det lite som en födelsedagspresent till mig själv också! Bali ligger ju så himla nära Perth så det tar bara några timmar att flyga dit + att det är väldigt billigt. Tror vi har hittat riktigt fina och prisvärda hotell också, längtar supermycket! Bara 33 dagar kvar! Nu ska jag laga någon mumsig middag och se på första avsnittet av omtalade ”The Shannara Chronicles”, någon annan som redan har sett det? Vad tyckte ni?

Hello everyone! Okay, so this is the case: It’s too hot. Too hot for makeup, to hot for clothes, too hot to do anything else than stand in front of the AC or lie in the pool. When I woke up this morning it was 44 degrees celcius (more then 100 farenheit!) in our bedroom! I thought I was going to die, haha. So, that’s why there haven’t been any new posts from Australia. As soon as I get used to this climate again I’ll shoot outfits, try new recipes and go on adventures here in Perth! 

Also I wanted to tell you about something that I’m really happy about, we booked a trip to Bali today! Efter 4 months apart we thought that we deserved a cozy vacation week together ♥ We’ll be there on my birthday so I see it as a gift for myself! Bali is really close to Perth so it’s both fast and cheap to go there. I think we found some really great hotels to stay at too, I can’t wait! Only 33 days left! Now I’ll cook some dinner and watch the first episode of the new MTV series ”The Shannara Chronicles”, did any of you watch it already? What did you think?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • jag tycker det låter såå härligt med värme! haha. Och resa såklart. Underbart 🙂

  ISA 2016-01-09 23:08:02 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag är en trogen följare men tror att detta är allra första ggn som jag kommenterar. Jag skulle så gärna vilja ha svar/feedback på mitt lilla dilemma som jag har. För att göra en lång historia kort så är jag utbildad lärare eftersom jag inte hade jobb när jag påbörjade min utbildning och ville bli polis då. Så jag bara hoppade på lärartåget och tänkte plugga tills jag kom in på polisutbildningen. Men idag känner jag inte för att bli polis och efter att ha jobbat en termin som klasslärare känner jag inte för att göra det här heller tyvärr (suck 4.5 år på universitet). Så för att komma till min konstiga fråga, hur gjorde du för att veta vad du ville jobba som och tycker du att det är dumt att utbilda sig en ggn till? Har precis fyllt 25. Jag har gjort sånna tester på internet för att ta reda på vad jag passar som och får upp olika yrken typ varenda ggn. Lite peppande ord tack! <3

  S 2016-01-09 21:37:22
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej S! Nu har du redan fått två fantastiska svar här som jag tycker är helt rätt men ska försöka mig på ett jag också 🙂 För det första, SÅ MODIGT av dig att våga känna att du faktiskt inte vill göra det du utbildat dig till, det är aldrig försent att ändra sig och prova nya vägar. Min story: För bara ett år sedan så hade jag ingen aning om vad jag ville göra och jag tyckte inte heller att något var kul förutom bloggen. Jag hade ofta ångest och började nästan vänja mig vid tanken på att jag skulle behöva göra något jag inte riktigt brann för resten av livet. Sedan låg jag i en solstol i Grekland och började fundera över mina styrkor vilket jag kom fram till var ”Organiserad”, ”people person”, ”kontrollfreak (haha) och ”kreativ”. Så jag visste att jag ville göra något där jag skulle få planera och fixa men ändå skapa och jobba med människor, och då bara slog det mig, från ingenstans. Jag visste knappt att jobbet fanns på riktigt men efter lite googling så hade jag hittat utbildningar och allt.

   Om du funderat på dina styrkor och fortfarande inte vet vad du vill bli så är det också helt normalt, som E skrev, de flesta vet faktiskt inte vad de vill. Antingen så vet du inte ens att ditt drömyrke finns som alternativ (som för mig) eller så har du helt enkelt inte haft möjlighet att prova på det du är menad att göra, så du vet inte om det än. Prova på, res, träffa människor och känn dig ABSOLUT inte stressad. Det kommer när det kommer 🙂

   Stort lycka till!!

   Fanny Staaf 2016-01-15 16:38:55
   Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej S!
   Nu är jag inte Fanny, men jag tänkte svara med det jag vet 🙂 Jag skulle ge dig rådet att försöka pröva nya saker. Pröva dig fram för att inse vad du tycker är kul/tråkigt/spännande osv. Prata med olika människor om vad de gör och försök träffa nya spännande människor. Om det inte hjälper? Spara ihop lite pengar och stick ut och res. Åk dit du alltid velat åka. Gör saker som du vill göra i väntan på att du en dag kommer komma på något annat som du vill jobba med. Och stressa inte över att du inte vet! Typ ingen vet. Och de som säger att de vet kommer säkert ändå ändra sig om några år. Så himla bra att du insett vad du inte vill göra och att du är villig att titta utanför boxen efter något annat. Många gör inte ens det utan kör på för att de borde och för att det är smartast. Du har alla möjligheter i världen till att både göra något annat och plugga till något annat. Lycka till!

   E 2016-01-10 12:39:48
   Svara
   • Svar på Es kommentar.

    Hej! Tack för ditt fina svar jag ska absolut ta till mig av allt du skriver till mig. Jag får sån panik när jag hör hur alla andra pratar om vad de jobbar med och tycker om det osv. Här står jag som en förvirrad höna och stressar ihjäl. Det här året blir en resa med mig själv. Kram! ♡

    S 2016-01-10 20:43:08
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

     Jag förstår dig precis! Och har själv kämpat så mycket med vad jag vill göra kontra vad alla andra tycker jag ska göra. Lycka till och kom ihåg att det viktigaste är att du är lycklig! <3

     E 2016-01-15 10:24:02
     Svara
 • Har saknat dina vanliga inlägg! Skönt att du är tillbaka:-)

  Malin 2016-01-09 13:10:34
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!