Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.53

filmtips2

Bravetown – 9/10
Genre: Drama/Music
IMDB Rating: 6.0
Watch if you liked: Beyond The Lights

ÄNTLIGEN får jag tipsa er om den här filmen! Jag såg den redan i November men sedan dess har det ju bara varit julfilmer här om fredagarna. Detta är en Fanny-film på alla plan och jag älskade den verkligen! Skrattade, grät och tappade inte intresset en minut. Det är kanske inte värsta kvalitetsfilmen men den har en så bra känsla och är verkligen bra. Som en mix av Nicholas Spark’s filmer (The Notebook, Safe Haven, The Lucky One etc) och Beyond The Lights med en liten touch av mognare ”Bring it on”! Se se se!

FINALLY I get to tell you about this movie! I saw it in November but ever since it’s been all about christmas movies. This is a real Fanny-movie all the way through and I really loved it! I laughed, cried and didn’t loose interest for one minute. It might not be a real quality movie but it has the best feeling and is sooo worth seeing! 

En man som heter Ove – 8/10
Genre: Comedy/Drama
IMDB Rating: 7.3
Watch if you liked: Partik 1.5

Denna var så rolig och mysig! Vi såg den på bio och det tycker jag absolut att den är värd. Jag tycker att de har gjort ett väldigt bra jobb med att på något sätt ha huvudfokus på både humorn och den ganska sorgliga historien. En svensk film som måste ses!

A new Swedish movie. 

October Baby – 7/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 6.7
Watch if you liked: Before We Go

Denna var lite mellanmjölk på något sätt. Bra film som jag tyckte om men kanske inget jag kommer se igen. Jag gillade huvudskådespelerskan, jag har aldrig sett henne i något annat tidigare vilket på något sätt gör filmen lite mer trovärdig. Perfekt en kväll då man vill se något mysigt som inte kräver så mycket tänk och koncentration!

This is a good movie but maybe not one that I will watch again. I liked the main actress, I haven’t seen her in anything before which made the story more believable. Perfect for a night when you want to watch something cozy that dosen’t make you think and concentrate to much. 

filmtips1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!